Ο γλυκός γάμος της Ευθυμίας και του Χρήστου και η πανέμορφη βάπτιση του γιου τους!

2760

Περιπτώσεις σαν και αυτές είναι, που μας μαγεύουν και μας γεννούν μοναδικά συναισθήματα, χαράς και ενθουσιασμού.

Ένα πανέμορφο ζευγάρι, που αποφασίζει να ενώσει τις ζωές του. Και το καταφέρνει με δύο διαφορετικούς τρόπους, με έναν γάμο, που πραγματικά μας συγκλόνισε και μία βάπτιση που ήταν εξίσου απίστευτη. Είσαι έτοιμη

“Γονείς, νονός μιλούσανε μια μέρα στα κρυφά, έστησα αυτί και έμαθα νέα φοβερά! Θέλουν να με βουτήξουν στα κρύα τα νερά, όνομα να μου δώσουν, βρε είμαστε καλά; Αυτοί καλά λογάριαζαν, μα εμένα δεν ρωτάνε…Στην κολυμπήθρα πώς θα μπω, στο κρύο δεν βουτάνε. Ακόμα και αν μου τάζουνε μέλι από την κερύθρα, εγώ θα κλάψω σίγουρα μέσα στην κολυμπήθρα. Πήρα λοιπόν απόφαση χουνέρι να τους κάνω, με το νονό μου είπαμε κουλούρα να τους βάλει. Σκέφτηκα λοιπόν πρώτα να τους παντρέψω και ύστερα να βουτήξω κι εγώ να διαπρέψω. Την όμορφη μανούλα μου νύφη θα συνοδεύσω, με τον μπαμπά μου εγώ γαμπρό θα τους χορέψω. Γι’ αυτό λοιπόν σας προσκαλώ να’ ρθείτε να μας δείτε, φιλάκια να μας δώσετε και να μας ευχηθείτε”. 

Με αυτόν τον πολύ γλυκό τρόπο, λοιπόν, το σημερινό μας ζευγάρι, ανακοίνωσε  σε γονείς, συγγενείς και φίλους, την πιο όμορφη και ξεχωριστή στιγμή της ζωής του, τη μέρα του γάμου και της βάπτισης του παιδιού τους.

Ο λόγος για την Ευθυμία Βρυλιώτη και το Χρήστο Χατζηδημητρίου, που το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, στις 18:30 το απόγευμα, στο εξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου, στην Τούμπα Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου και της βάπτισης του παιδιού τους.

Από το πλευρό του ζευγαριού, δεν έλλειπαν και οι οικογένειές τους, οι γονείς του Χρήστου, Ζαφείρης και Σοφία Χατζηδημητρίου, οι γονείς της Ευθυμίας, Κωνσταντίνος και Μαριέττα Βρυλιώτη, αλλά και ο καλύτερός τους φίλος, κουμπάρος και νονός του μικρού, Αναστάσιος Τατσίδης, που γεμάτος χαρά και συγκίνηση, έβλεπε τους φίλους του, στην πιο χαρούμενη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, στην μέρα του γάμου τους.

Η εκθαμβωτική Έφη επέλεξε ένα πραγματικά υπέροχο νυφικό φόρεμα, στις αποχρώσεις του λευκού, στο οποίο καμία νύφη δε θα μπορούσε να αντισταθεί. Το νυφικό αυτό, ήταν από τη συλλογή του καταστήματος Νυφικές Δημιουργίες Fashion Brides ενώ, ξεχώρισε για την εντυπωσιακή διαφάνεια με λεπτομέρειες από λευκή δαντέλα σε όλο το μήκος του, αλλά και για το υπέροχο τελείωμά του, που έκαναν την Έφη να λάμπει ακόμη περισσότερο μέσα στο συγκλονιστικό νυφικό της.

Η δεξίωση του γάμου τους τώρα, έγινε στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Ναϊάς. Εκεί το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του, πέρασαν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης έως αργά το πρωί.

Την φωτογράφιση του γάμου ανέλαβε το φωτογραφείο Studio Charalampous προσφέροντας ένα μοναδικό φωτογραφικό αποτέλεσμα. Οι ειδικοί, κατάφεραν να απαθανατίσουν τόσο ζωντανά, όλον το γάμο της Ευθυμίας και του Χρήστου αλλά και τη βάπτιση του μικρού μπέμπη τους ενώ, το φωτογραφικό υλικό που προέκυψε είναι πραγματικά απίθανο, όπως βλέπεις και μόνη σου!

Όλες οι υπέροχες στιγμές εκείνης της ημέρας έχουν ευτυχώς καταγραφεί μοναδικά, από το φακό του Studio Charalampous και το παρακάτω video είναι εδώ, για να στο αποδείξει! Και για να καταλάβεις πόσο τέλειο είναι το pre wedding video, που φιλοξενούμε σήμερα στο ogamosmas.gr, θα σου πούμε απλά πως, με το που το παρακολουθήσαμε, ένα τεράστιο χαμόγλο ζωγραφίστηκε στα χείλη μας.

Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να μην πατήσεις το play… Έτσι δεν είναι;

Pre wedding video

Posted by Studio Charalampous on Samstag, 3. Juni 2017

Η Ευθυμία και ο Χρήστος μας χάρισαν έναν υπέροχο γάμο για αυτό τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!


Wedding Professionals
ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ: Πολυχώρος Εκδηλώσεων Ναϊάς
WEDDING PHOTOGRAPHY: Studio Charalampous