Πώς Θα Ξέρετε Αν Οι Καλεσμένοι Σας Πέρασαν Καλά

1380

Πως θα ξέρετε λοιπόν αν οι καλεσμένοι σας πέρασαν καλά; Διασκέδασαν όσο λένε ή είναι απλά ευγενικοί; Ανακαλύψτε το, μέσα από τα σημάδια που σας δίνουμε.

καλεσμένοι
Wedding Party

Μετά το χορό του Ησαΐα, χορέψατε τον πρώτο, το δεύτερο, τον τρίτο. Οι καλεσμένοι σας έδειξαν να διασκεδάζουν, και ενώ οι φιλοφρονήσεις πάνε κι έρχονται, εσείς αναρωτιέστε αν πραγματικά πέρασαν όλοι καλά. Απλά κοιτάξτε τα σημάδια!

καλεσμένοι
Wedding Party

1. Η μουσική παρατάθηκε

Η γεμάτη πίστα είναι πάντα σημάδι ενός πετυχημένου πάρτι. Αν οι καλεσμένοι σας παρακαλούσαν τον DJ για ένα ακόμα τραγούδι, στο τέλος της βραδιάς, τότε ξέρετε πώς ήταν ο τέλειος γάμος.

καλεσμένοι
Wedding Party

2. Βγήκαν τα παπούτσια

Είναι κοινή λογική. Κανείς δε βγάζει τα παπούτσια του, εκτός κι αν νιώθει χαλαρά, και κανείς δεν νιώθει χαλαρά, αν δεν περνάει καλά.

καλεσμένοι
Wedding Party

3. Νέες φιλίες δημιουργήθηκαν

Οι καινούργιες γνωριμίες, σημαίνουν ότι δημιουργήσατε μια ζεστή, διασκεδαστική εκδήλωση, που η ατμόσφαιρά της έφερε κοντά, αγνώστους μέχρι χθες.

καλεσμένοι
Wedding Party

4. Love was in the air

Και ενώ οι φιλίες είναι καλές, το ρομάντζο είναι ακόμη καλύτερο. Αν κάποιοι καλεσμένοι σας, ζήσουν μια ιδιαίτερη στιγμή, δηλαδή βρήκαν τον έρωτα στη γιορτή σας, αυτός ο γάμος θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστος. Μα υπάρχει πιο χαριτωμένη γνωριμία για ζευγάρι, από εκείνη που ξεκινά σ’ ένα γάμο;

καλεσμένοι
Wedding Party

5. Το after party κράτησε καλά

Είτε ήταν ένα ακόμη ποτό στο μπαρ ή ένας ακόμη χορός, εκείνοι οι τελευταίοι καλεσμένοι, διασκέδασαν τόσο πολύ, που δεν ήθελαν η νύχτα να τελειώσει.

καλεσμένοι
Wedding Party

6. Ακόμα μιλούν για τη δεξίωση

Τα φινετσάτα centerpieces; Tο πεντανόστημο finger food; H φοβερή μουσική; Δεν σταματούν να μιλάνε για όλα τα υπέροχα στοιχεία του γάμου σας. Απολαύστε τις φιλοφρονήσεις, γιατί ξέρουμε ότι κανένας γάμος δεν γίνεται διασκεδαστικός από μόνος του. Βάλατε κι εσείς το χεράκι σας.

καλεσμένοι
Wedding Party

7. Θέλουν όλοι τους προμηθευτές σας

Και τέλος, ενώ οι φιλοφρονήσεις είναι υπέροχες και καλοδεχούμενες, δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση από τις απομιμήσεις. Όταν οι φίλοι, που ετοιμάζουν κι εκείνοι το γάμο τους, αρχίσουν να έρχονται σε σας για συμβουλές και ζητούν τα τηλέφωνα των υπηρεσιών που χρησιμοποιήσατε, πάρτε το ως μια απόδειξη για το άψογο γούστο σας.

καλεσμένοι
Wedding Party

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τους 6 τύποι ατόμων που δεν χρειάζεται να καλέσεις στο γάμο!