Στο Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος δημιουργείς το κόσμημα που είχες ονειρευτεί!

3432

Ανακαλύψτε μαζί μας τα περίτεχνα κοσμήματα του Εργαστηρίου Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος!

Πρόκειται για ένα Εργαστήριο Χρυσοχοΐας που εξαιτίας της ποιότητας και των πολλαπλών εμπνευσμένων σχεδίων του, έχει ξεχωρίσει.

Αναφερόμαστε, ασφαλώς στο Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος ένα “πραγματικό” εργαστήριο κοσμημάτων, αφού εκεί, ο υπεύθυνος Στέφανος Χατζηδημητρίου, μπορεί και κάνει οποιαδήποτε παραλλαγή εσύ επιθυμείς και μάλιστα, σε οποιοδήποτε κόσμημα.

Μπορείς, δηλαδή, να αποφασίσεις εσύ για εσένα, για το εάν το αγαπημένο σου μονόπετρο θα είναι σε κίτρινο ή σε λευκό χρυσό, όπως επίσης και για το μέγεθος της πέτρας που θα έχει.

Αυτό, άλλωστε το γεγονός, η δυνατότητα της ελεύθερης επιλογής και της πρωτοβουλίας, είναι που κάνει το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος μοναδικό. Σε αυτό, ασφαλώς, συμβάλλει και η μεγάλη εμπειρία χρόνων στην τέχνη της χρυσοχοΐας.

Ειδικότερα, το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος είναι ένα εργαστήριο κοσμημάτων στο κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της οδού Ν. Νικολάου 15. Εκεί, ο Στέφανος Χατζηδημητρίου, κατασκευάζει φανταστικές δημιουργίες, ενώ προτείνει συνεχώς νέες ιδέες και φρέσκες προτάσεις, ώστε να μένεις όσο το δυνατόν πιο ευχαριστημένη, ιδίως μέσα από τη γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση που παρέχει.

Έτσι, λοιπόν, κάθε κόσμημα του Εργαστηρίου Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος, είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από το ίδιο το εργαστήριο, με απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια, από το Α έως το Ω.

Άλλωστε, για τον Στέφανο Χατζηδημητρίου και το εργαστήριό του, το κόσμημα και η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του, είναι προσωπική υπόθεση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία και κατασκευή των δικών σας κοσμημάτων, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Χατζηδημητρίου Στέφανος επί της οδού Ν. Νικολάου 15 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 697 590 1690.