Το ημερολόγιο της ομορφιάς σε 8 μήνες

1620

Τι είναι σοφό να κάνετε και πότε ακριβώς.

Επιτέλους, η ημερομηνία του γάμου κλείστηκε και είναι σημειωμένη στο ημερολόγιό σας. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε, για μία κούρα ομορφιάς, μέχρι τη μεγάλη μέρα.

Μην αγχωθείτε, αλλά ούτε και να αμελήσετε, την ενφάνισή σας. Ένα πρόγραμμα 8 μηνών, είναι ό, τι χρειάζεστε για να οργανωθείτε σωστά.

8 μήνες πριν:
– Κάντε ένα πλάνο φυσικής κατάστασης. Η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση θα σας κρατήσουν, από το να κάνετε μια καταστροφική δίαιτα αστραπή, τον τελευταίο μήνα ή δύο εβδομάδες πριν από το γάμο σας.

Αυτή η συνδυαστική αγωγή θα δράσει σε σώμα και επιδερμίδα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

– Αν σκέφτεστε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών, συμβουλευτείτε έναν colorist, σχετικά με αυτό. Τότε, είναι η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Επειδή μπορεί να χρειαστούν μερικές προσπάθειες, για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα κι έτσι, θα έχετε αρκετό χρόνο, για όποια διόρθωση.

– Απαλύνετε το πόδι της χήνας ή τις γραμμές στο μέτωπο με ενέσεις Botox. Παραλύει τους μυς, και βοηθά στην εξομάλυνση των ρυτίδων. Χρειάζονται μερικές ημέρες, για να φανούν τα αποτελέσματα ενώ, διαρκούν περίπου έξι μήνες. Έτσι, αν σας άρεσε η εμπειρία, θα ξέρετε πότε ακριβώς να την επαναλάβετε.

6 μήνες πριν:
– Αφαιρέσετε την ψαλίδα στο κομμωτήριο σας χωρίς, όμως να μειώσετε πολύ, το μήκος των μαλλιών.

– Κάντε αποτρίχωση με λέιζερ. Δεν είναι ένα must, αλλά αν θέλετε να είστε ελεύθερη από τρίχες την ημέρα του γάμου σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε θεραπείες περίπου οκτώ μήνες πριν, επειδή θα χρειαστούν περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες, μεταξύ κάθε συνεδρίας και θα να γίνουν πέντε με έξι, για να γίνει το δέρμα απαλό.

4 μήνες πριν:
– Ομοιόμορφη επιδερμίδα. Εάν έχετε περάσει ένα μεγάλο μέρος των εφηβικών σας χρόνων κάτω από τον ήλιο, οι πιθανότητες να έχετε φακίδες ή ακόμη μεγαλύτερες κηλίδες μελάγχρωσης, είναι μεγάλη. Έτσι, εάν θέλετε να αποκτήσετε μια πεντακάθαρη επιδερμίδα, δείτε έναν αισθητικό ή το δερματολόγο σας, για κάποια θεραπείες για την καταπολέμησή τους.

– Δοκιμή για χτένισμα και μακιγιάζ. Αφού έχετε αποφασίσει ποιος θα κάνει τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας, δοκιμάστε μερικά διαφορετικά στυλ, ώστε να είστε ευχαριστημένη με την εμφάνισή σας.

3 μήνες πριν:
– Καθαρίστε σε βάθος τους πόρους με μια χημική ουσία απολέπισης, όπως το γλυκολικό οξύ. Αυτό το συστατικό όχι μόνο διαλύει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, βρωμιά, βακτηρίδια και το λίπος που έχει κολλήσει στους πόρους, αλλά ενισχύει τη λάμψη, αφήνοντας σας με πανέμορφη, λαμπερή καθαρή επιδερμίδα.

– Δώστε στα φρύδια σας σχήμα. Θέλετε φυσικά, πλούσια φρύδια; Τότε απλά να τα διαμορφώσετε έτσι ώστε να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου σας και να απαλλαγείτε από τις γύρω τρίχες. Αν σας αρέσει το αποτέλεσμα, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία την εβδομάδα του γάμου σας. Αν δεν σας άρεσε το νέο σχήμα, θα υπάρχει αρκετός χρόνος να γίνουν όπως πριν.

2 μήνες πριν:
– Test-drive για μαύρισμα ψεκασμού. Αν θέλετε να φαίνεστε σαν να έχετε μια φυσική λάμψη απ’ τον ήλιο, κλείστε ραντεβού σε κέντρο αισθητικής, που να ειδικεύεται σε αυτό. Θα ξέρουν τι ακριβώς απόχρωση ταιριάζει στο δέρμα σας και η διαδικασία, θα πρέπει να επαναληφθεί δύο μέρες πριν το γάμο. Η απολέπιση σε βάθος για την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων του δέρματος, είναι απαραίτητη πριν τη διαδικασία, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ανομοιογενές.

– Φωτίστε το χαμόγελό σας. Για αρχή, ελαττώστε τον καφέ και το κόκκινο κρασί. Δοκιμάστε να μειώσετε τους λεκέδες, που ενδεχομένως έχετε, χρησιμοποιώντας λευκαντική οδοντόκρεμα. Αν χρειάζεστε δραστικότερο αποτέλεσμα, επισκεφτείτε τον οδοντίατρό σας, για μια επαγγελματική λεύκανση.

1 μήνα πριν:
– Πηγαίνετε για μια περιποίηση προσώπου. Κάνετε το αυτό, τέσσερις εβδομάδες πριν από το γάμο σας, γιατί το δέρμα χρειάζεται να ηρεμίσει μέχρι το γάμο.

-Κλείστε ένα ραντεβού με το haistylist και τον colorist, για να φρεσκάρετε την κουπ και το χρώμα σας.

– Φρεσκάρετε τα φρύδια σας. Αν σας άρεσε το σχήμα που τους έδωσε ο/η αισθητικός, που το διόρθωσε, επαναλάβετε το ραντεβού.

2 μέρες πριν:
– Αποκτήστε το τελικό μαύρισμά σας. Ώρα για την πραγματική λάμψη δύο ημέρες πριν, να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Μανικιούρ, πεντικιούρ. Λάμψη στα νύχια, χέρια και πόδια. Ένα ημι-μόνιμο μανικιούρ, είναι η καλύτερη λύση, αν θέλετε να διατηρηθεί και μετά το γάμο.

Η νύχτα πριν:
– Κοιμηθείτε ανάσκελα. Το βράδυ πριν από το γάμο σας, βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε ανάσκελα και το κεφάλι σας είναι ελαφρώς ανασηκωμένο. Αυτό βοηθά να μην κάνετε σακούλες κάτω από τα μάτια σας.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα 8 γαμήλια beauty tips από τη makeup artist της Beyoncé.