Το ogamosmas.gr Παρεβρέθηκε Στην 25η Μόδα Γάμου, Βαπτιστικών Και Αξεσουάρ Στη Θεσσαλονίκη!

1954

Κάθετί καινούργιο, είναι για εμάς, μία νέα πρόκληση. Κάθε καινοτομία για μόδα γάμου, βαπτιστικών και αξεσουάρ αποτελεί πηγή έμπνευσης.

μόδα γάμου
25η Μόδα Γάμου, Βαπτιστικών Και Αξεσουάρ

Για αυτό, εκθέσεις σαν και αυτήν, που έγινε στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν αδιάφορες.

μόδα γάμου
25η Μόδα Γάμου, Βαπτιστικών Και Αξεσουάρ

Έτσι, λοιπόν, η δημιουργός του www.ogamosmas.gr Αποστολία Ελευθερίου, παρευρέθηκε στην 25η Μόδα Γάμου, Βάπτισης και Αξεσουάρ 2017. Στο Capsis Hotel στη Θεσσαλονίκη, μεταφέροντάς μας στην καρδιά των wedding ideas and trends.

μόδα γάμου
Αριστερά: Λίλιαν Σαράφη, Διοργανώτρια Έκθεσης, Δεξιά: Αποστολία Ελευθερίου, δημιουργός www.ogamosmas.gr

Όμορφα νυφικά, υπέροχα βαπτιστικά και λαμπερά αξεσουάρ, ήταν μόνο μερικά, από όσα είδαμε και μας εντυπωσίασαν, σε αυτήν την έκθεση.

μόδα γάμου
25η Μόδα Γάμου, Βαπτιστικών Και Αξεσουάρ

μόδα γάμου

μόδα γάμουμόδα γάμου

Μάλιστα εκεί, στην καρδιά της έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρόν πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες του χώρου και ανάμεσά τους, το κατάστημα νυφικές δημιουργίες Fashion Brides, από την πόλη μας.

μόδα γάμου

μόδα γάμουμόδα γάμου

Η Μαρία Χατζοπούλου και ο Βαγγέλης Ναλμπάντης, είχαν ετοιμάσει για το εκθεσιακό κοινό τα πιο ονειρεμένα νυφικά. Τα οποία σίγουρα θα ερωτευτείς κι εσύ με την πρώτη ματιά.

μόδα γάμου

Διαχρονική δαντέλα, εντυπωσιακά τούλια και ξεχωριστά υλικά ήταν τα βασικά συστατικά τους.

μόδα γάμου

μόδα γάμουμόδα γάμουμόδα γάμουμόδα γάμου

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος, παρακολουθήσαμε όλες τις νέες τάσεις και αφίξεις, στο χώρο του γάμου και της βάπτισης. Ώστε οι αναγνώστες μας, να είναι οι πρώτοι πιο ενημερωμένοι και σας τις μεταφέρουμε απευθείας.

μόδα γάμουμόδα γάμουμόδα γάμου

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το Η Fashion Brides συμμετέχει στην 25η Μόδα Γάμου, Βαπτιστικών & Αξεσουάρ στη Θεσσαλονίκη!