Όμορφη βάπτιση με θέμα το αερόστατο για το μικρό Κυριάκο

2911

Πρόταση για μία ονειρεμένη βάπτιση αγοριού από τα Άνθη-Φυτά Θέμης!

Με θέμα το αερόστατο και κυρίαρχα χρώματα το λευκό και το παστέλ γαλάζιο, όλος ο χώρος γέμισε με ζωντάνια και φως και όλα αυτά, για τη βάπτιση του μικρούλη Κυριάκου.

Τα πάντα χρωματίστηκαν και διακοσμήθηκαν με όμορφες γαλάζιες κορδέλες, καλαθάκια με άνθη, βαζάκια με ανθάκια, μικρά βαλιτσάκια, λαχταριστά σοκολατάκια, πολύχρωμα ζαχαρωτά, μικρά κουτάκια και την υδρόγειο σφαίρα.

Οι ευχάριστες αυτές πινελιές, δημιούργησαν ένα παραμυθένιο τοπίο, που όχι απλά σε ταξίδευε, αλλά ταίριαζε απόλυτα με τη βάπτιση ενός πρίγκιπα.

Οι γονείς του, λοιπόν, Μαρία Νικολή και Χρήστος Σίμογλου, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού, στην πόλη των Σερρών, αποφάσισαν να βαπτίσουν το μικρό τους αγοράκι. Από το πλευρό τους, δεν θα μπορούσε να λείπει, η Ευαγγελία Γκόγκου, η νονά του μικρούλη, που του χάρισε το καλύτερο δώρο, το όνομα Κυριάκος.

Την επιμέλεια της βάπτισης του Κυριάκου, ανέλαβε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης. Οι υπεύθυνοι, λοιπόν, έκαναν πραγματικότητα το όνειρο των γονιών, χαρίζοντάς τους, την πιο ονειρεμένη βάπτιση με θέμα το αερόστατο.

Είναι αδύνατο να μη χαμογελάσεις, βλέποντας οτιδήποτε σε ταξιδεύει, όπως ακριβώς είναι το αερόστατο, είτε είσαι παιδί είτε ενήλικας. Σε αυτήν τη βάπτιση, με θέμα το αερόστατο, λοιπόν, θα λατρέψετε τη φωτεινή και ευχάριστη παλέτα χρωμάτων, όπως το απαλό γαλάζιο, το λευκό χρώμα και τις ζωντανές, πολύχρωμες αποχρώσεις, που χαρακτηρίζουν έναν χάρτη.

Το όλο concept, άλλωστε, σχεδιάστηκε, ώστε να έχει ένα αποτέλεσμα απλό, κομψό, με χαρούμενα χρώματα και αυτή η έμπνευση, αποτυπώθηκε από τα δωράκια βαλιτσάκια των μικρών φίλων του Κυριάκου, μέχρι τις υπόλοιπες λεπτομέρειες διακόσμησης.

Life is like a balloon…just let yourself and rise!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 21 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 98884.