4+1 προτάσεις για εντυπωσιακά μαλλιά τα Χριστούγεννα, με την υπογραφή του Κομμωτηρίου Kostas Headworks!

0
110

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου και εξασφάλισε το καλύτερο και πιο εορταστικό χτένισμα, με τη βοήθεια των Κομμώσεων Kostas Headworks-Μιτάκης Κωνσταντίνος.

Όλες, θέλουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, να είμαστε ακόμη πιο όμορφες και περιποιημένες, από ό, τι τις υπόλοιπες μέρες.

Αν, λοιπόν, σκέφτεστε τι χτένισμα θα κάνετε για το ρεβεγιόν ή την ημέρα των Χριστουγέννων, σας έχουμε 5 υπέροχες στλιστικές προτάσεις, για τα μαλλιά σας, που με αυτές και τη βοήθεια των Κομμώσεων Kostas Headworks-Μιτάκης Κωνσταντίνος, σίγουρα θα λάμψετε.

Ξεκινάμε!

Περίτεχνες σινιόν-πλεξούδες

Επιλέξτε για τη βραδιά των Χριστουγέννων, μια πρόταση, που αποπνέει κλασική ομορφιά, με μια πινελιά ρομαντισμού. Προτιμήστε μια σινιόν με πλεξούδα, για ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Έχει γίνει μόδα και όχι άδικα.

Τι καλύτερο από τη λάμψη των 20’s

Αν έχετε μακριά μαλλιά ή καρέ, επιλέξτε να κάνετε βαγκ χτένισμα. Συνδυάζεται άψογα με όλα τα στιλ ρούχων, που θα επιλέξετε για την βραδιά αυτή, κι εσείς θα είστε άκρως εντυπωσιακή με το χτένισμα αυτό.

Απλή αλογοουρά με όγκο

Δεν έχεις πολύ χρόνο στο κομμωτήριο και θέλεις να ετοιμαστείς, ώστε σε λίγες ώρες, να φορέσεις το νέο σου cocktail φόρεμα; Επέλεξε μία κλασσική, διαχρονική αλογοουρα, συνδύασέ την με ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι και εξασφάλισε την πιο σικάτη εμφάνιση. Εύκολο, απλό και πάντα κλασικό χτένισμα για όλες τις στιγμές.

Κόψτε ωφέλειες

Είναι της μόδας, ενώ πρόκειται για μία πραγματικά εντυπωσιακή αλλαγή. Το πρόσωπό σας θα αλλάξει και το βλέμμα θα γίνει πιο εντυπωσιακό και μυστήριο με τις ωφέλειες. Κάντε ένα αυστηρό ίσιο, για να τονίσετε το μάκρος και τις ωφέλειες σας.

Ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, always classic

Επιλέξτε τις ελαφριές μπούκλες, με ένα ψαλίδι. Άφησέ τα, επιμελώς ατημέλητα κάτω, ή όπως είναι, προτίμησε ένα χαλαρό πιάσιμο. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Η Αγάπη και ο Κώστας, από τις Κομμώσεις Kostas Headworks-Μιτάκης Κωνσταντίνος, λοιπόν, επιδιώκοντας να βρίσκονται πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις και τις τάσεις της μόδας, στο χώρο της κομμωτικής τέχνης, και με βάση την εκάστοτε εποχή, φροντίζουν να αναδείξουν το στυλ, που σας ταιριάζει, ώστε την πιο μαγική μέρα του χρόνου, να είστε απλά πανέμορφη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επόμενο ραντεβού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε τις Κομμώσεις Kostas Headworks-Μιτάκης Κωνσταντίνος επί της οδού Αν. Γαλδέμη 32 ή να επικοικωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2321 3 0 1824.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ