DL Institute Ινστιτούτο αισθητικής & διατροφής

0
412

DL Institute Ινστιτούτο αισθητικής & διατροφής

Το DL είναι μια διαφορετική πρόταση στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας. Εδρεύει στις Σέρρες και αποτελεί μια συνεργασία ενός Διαιτολογικού γραφείου και ενός κέντρου Αισθητικής. Σε ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον θέλουμε να σας υποδεχτούμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε το καλύτερο για σας.

Εάν για σας η απώλεια βάρους δεν θέλετε να σημαίνει στέρηση, μονοτονία και εξάντληση τότε είμαστε η ιδανική λύση για σας. Με πρότυπο την μεσογειακή διατροφή, την επιστημονική στήριξη και συνεχή παρακολούθηση μπορείτε να καταφέρετε δίπλα μας να χάσετε κιλά αλλά και να αναπτύξετε μια υγιή σχέση με την τροφή. Επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για διατροφή σε παιδική παχυσαρκία, εγκυμοσύνη-θηλασμό, διατροφικές διαταραχές και παθολογικές καταστάσεις.

Η ομορφιά σας αποτελεί πρώτη προτεραιότητα σε μας. Με εξειδικευμένες γνώσεις αλλά και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα αισθητικής με ιατρική πιστοποίηση μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για το δικό σας πρόσωπο ή σώμα.

Λίγα λόγια για τον Νίκο Δήμο, Πτυχ. Διατροφολόγο – Διαιτολόγο ΤΕΙΘ, Master Practiotioner σε διατροφικές Διαταραχές

«Γεννήθηκα το 1975 στο Βούπερταλ της τότε Δυτικής Γερμανίας. Τελείωσα το 2 Γενικό λύκειο Σερρών και στη συνέχεια πήρα το πτυχίο μου από το Τμήμα Διατροφής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2001. Στο διάστημα 2000-2001 εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις με ειδικότητα μάγειρα (πτυχίο μαγειρικής). Η συγκεκριμένη ειδικότητα ήταν ένα αρκετά μεγάλο σοκ όταν μου ανακοινώθηκε αλλά στην συνέχεια έμαθα πολλά πράγματα πάνω στην μαγειρική που με βοήθησαν στην κανονική μου καριέρα σαν διαιτολόγος.

Γενάρη του 2002 προσλήφθηκα σαν υπεύθυνος Διαιτολογικού Τμήματος στα Lipogen Σερρών όπου έκανα τα πρώτα μου βήματα. Δούλεψα εκεί για 2 χρόνια αλλά η πτώχευση της Μητρικής εταιρείας με ώθησε να κάνω το δικό μου ξεκίνημα. Το 2004 ανοίγω με την σύζυγο μου Λαζαρίδου Τάνια (πτυχιούχο Αισθητικό) το DL INSTITUTE. Αποτελεί μία πρωτότυπη ιδέα συνεργασίας ενός Διαιτολογικού γραφείου και ενός Ινστιτούτου Αισθητικής. Με επιστημονική αρτιότητα και σεβασμό στον κόσμο που μας προτιμάει, λειτουργούμε μέχρι και σήμερα.

Παράλληλα από το 2003 έως και το 2007 εργάστηκα σαν ωρομίσθιος καθηγητής στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Σερρών διδάσκοντας το μάθημα της Διατροφής.

Αυτήν την στιγμή πραγματοποιώ το μεταπτυχιακό μου στην Διασφάλιση Ποιότητας στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εχω ολοκληρώσει την Εξειδίκευση Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία (Μaster Practitioner Programme in Eating Disorders & Obesity) , την εκπαίδευση: Childhood eating disorders and obesity ( παιδική παχυσαρκία και διατροφικές διαταραχές σε εφήβους)  που διεξάγεται από το ΚΕΑΔΔ (www.keadd.gr) και το πρόγραμμα 6 εβδομάδων «Nutrition for Health Promotion and Disease Prevention» από το University of  California, San Francisco στις 20 Μαρτίου 2013.

Τα σχολικά έτη 2010-2011-2012-2013 συμμετέχω στο πρόγραμμα  «Μεσογειακή Διατροφή στα σχολεία», που αφορά την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα σωστής διατροφής ,πραγματοποιώντας ομιλίες σε σχολεία του Νομού Σερρών και την συμμετοχή μου στην συγγραφή ενός 16σέλιδου οδηγού διατροφής για μαθητές.

Εισηγητής στις ημερίδες:

Εισήγηση με θέμα «Ο παράγοντας άγχος στη διατροφή μας: ένα μονοπάτι προς τηνπαχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές» στην ημερίδα  «Οι επιδράσεις του άγχους στην ζωή μας», 28 Μαΐου 2012 ΤΕΙ Σερρών.

Εισήγηση με θέμα «Διατροφικές διαταραχές στην εφηβεία» στην ημερίδα «Διατροφή και ο ρόλος της οικογένειας και του σχολείου
– Τοπικά διατροφικά προϊόντα» 22 Οκτωβρίου  2012 Επιμελητήριο Σερρών

Εισήγηση με θέμα «Περιβάλλον και Διατροφή» στο ECO FESTIVAL 2013 που διοργάνωσε ο Δήμος Σερρών, 2-8 Ιουνίου 2013  στο πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά.

Αρθρογραφία στην εφημερίδα «Ελεύθερο Βήμα» (Σερρών) στην στήλη «Δ όπως Διατροφή» αλλά και περιστασιακά  σε τοπικά Σερραϊκά περιοδικά όπως SER-FREE, Γάμος & Βάφτιση, Alpha in style, και σε ιστότοπους όπως το www.aposerres.gr , www.dlserres.gr, www.newsdiet.gr.

Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔΔΕ) και πάρεδρο μέλος της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρίας Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) και μέλος του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας (ΕΛΙΓΑΣΤ). Εχω παρακολουθήσει σεμινάρια πάνω στην διάγνωση και αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών από το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 παιδιά».

Επικοινωνήστε άμεσα με τον επαγγελματία

WEBSITE: www.dlserres.gr
FACEBOOK: DL institute Δήμος Νίκος Διαιτολόγος – Λαζαρίδου Τάνια Αισθητικός
LOCATION: Παύλου Μελά 11, Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 98005

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ