Καλλυντικά Αμπαλάκης

0
732

Τα Καλλυντικά Αμπαλάκης είναι το σημείο αναφοράς για κάθε γυναίκα 

Τα Καλλυντικά Αμπαλάκης δημιουργήθηκαν το 1980. Όταν η συγκέντρωση της μεγαλύτερης ποικιλίας προϊόντων από τους καλύτερους και πιο επώνυμους οίκους κοσμητικής σε ένα μόνο κατάστημα αποτελούσε μία καινοτόμο πρωτοβουλία.

Έκτοτε και βασισμένοι στην καθημερινή εξατομικευμένη επαφή με τους πελάτες τους και την ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών τους για αγορά ποιοτικών προϊόντων. Τα καλλυντικά Αμπαλάκης συνέχισαν να πρωτοπορούν διαθέτοντας προϊόντα αισθητικής τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς.

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και την εξατομικευμένη προσέγγιση των αναγκών αισθητικής του κάθε πελάτη, το κατάστημα καλλυντικών Αμπαλάκης κατάφερε να δημιουργήσει μία ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης. Μεταξύ των πελατών του, ανδρών και γυναικών. Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης, από τις μεγαλύτερες και επώνυμες εταιρίες καλλυντικών.

Προϊόντα ομορφιάς για κάθε στιγμή της μέρας 

Στο κατάστημα καλλυντικών Αμπαλάκης μπορείτε να βρείτε μία τεράστια γκάμα προϊόντων περιποίησης προσώπου. Σώματος και μαλλιών. Προϊόντα για γυναίκες κάθε ηλικίας αλλά και για άνδρες. Στο ίδιο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμες εταιρίες σε πολύ προσιτές τιμές. Καθώς και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε επαγγελματία στο χώρο της ομορφιάς.

Επαγγελματικά εργαλεία για το τέλειο αποτέλεσμα 

Στον τομέα της αισθητικής διαθέτουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Υλικά και μηχανήματα για κάθε επαγγελματία αλλά και για τους εκπαιδευόμενους. Όπως επίσης μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες προσώπου, είδη περιποίησης προσώπου. Αλλά και σώματος καθώς και κεριά αποτρίχωσης, κεριέρες αλλά και κρέμες σώματος (ενυδάτωσης και αδυνατίσματος).

Για τον κλάδο της ονυχοπλαστικής διαθέτουν επαγγελματικά και εκπαιδευτικά προϊόντα. Όπως φουρνάκια, gel, αξεσουάρ νυχιών, απολυμαντικά, εργαλεία περιποίησης, θεραπείες νυχιών και δέρματος. Τέλος μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε έχει να κάνει με το peeling σώματος. Το οποίο είναι απαραίτητο για την απολέπιση και την ενυδάτωση του σώματός σας.

Όλος ο κόσμος της ομορφιάς σε ένα κατάστημα με την προσωπική τους δέσμευση για αμεσότητα στην εξυπηρέτησή σας, για απαράμιλλη ποιότητα και ποικιλία καλλυντικών προϊόντων. Νιώστε τη βεβαιότητα που σας παρέχουν για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων επαγγελματικών αναγκών σας.

FACEBOOK: Καλλυντικά Αμπαλάκης
LOCATION: Γ. Παπανδρέου 20, Σέρρες
Τηλ: (+30) 23210 63687

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ