Ψηλά Ή Χαμηλά Παπούτσια; Εσείς Τι Θα Επιλέξετε;

0
298

Παντρεύεσαι και ήρθε η ώρα να αποφασίσεις πια παπούτσια θα συνοδέψουν το νυφικό σας. Ιδού η απορία!

Μπορεί το νυφικό σου να είναι το πρώτο στη λίστα και η πιο δύσκολη επιλογή, ωστόσο και τα παπούτσια θα λέγαμε πως βρίσκονται δίπλα, διότι θα πρέπει να δείχνεις, κομψή, αλλά και άνετη. Μην ξεχνάς, πως αυτή την μέρα θα κουραστείς αρκετά.

Να αναφέρουμε πως το μέρος και η τοποθεσία του μυστηρίου και έπειτα της δεξίωσης παίζουν μεγάλο ρόλο, διότι μία νύφη της πόλης θα προτιμήσει ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνο πέδιλο, ενώ μία νύφη στο νησί θα προτιμήσει υπέροχα δετά σανδάλια ή μπαλαρίνες.

Εμείς θα σου δώσουμε κάποιες συμβουλές και για τις δύο περιπτώσεις, ώστε να το σκεφτείς και να αποφασίσεις αυτό που θα σου ταιριάζει περισσότερο.

Χαμηλά παπούτσια

Ένα πράγμα πρέπει να θυμάσαι ότι τα χαμηλά παπούτσια είναι άνετα και πιθανότατα δεν θα σε αφήσουν με πονεμένα πόδια στο τέλος μία τόσο μεγάλης μέρας.

Είναι επίσης και μια πιο σταθερή επιλογή από τα τακούνια, καθώς θα μπορείς να περπατήσεις και να χορέψεις χωρίς να σκέφτεσαι μήπως σε χτυπήσουν.

Ψηλοτάκουνα παπούτσια

Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια αδιαμφισβήτητα είναι θηλυκό και σέξι, κάτι που σίγουρα επιθυμείς για την εμφάνιση σου, την μέρα του γάμου σου, καθώς θα ψυλαίνει και θα ομορφαίνει τα πόδια σου.

Πρέπει να επιλέξεις ένα σωστό ζευγάρι το οποίο να σου δίνει άνεση και ελευθερία κινήσεων, ώστε να απολαύσεις το βράδυ με τους καλεσμένους σου. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείς ότι τα πόδια σου στηρίζονται καλά στα συγκεκριμένα παπούτσια και ότι έχουν όσο αέρα χρειάζονται για να νιώθεις άνετα.

Τα τακούνια μεσαίου ύψους είναι εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για όσες θέλουν κάποιο ύψος αλλά δεν είναι συνηθισμένες να φορούν τακούνια.