Πώς Να Δημιουργήσετε Την Τέλεια Φωτογραφία Με Κομφετί Την Ημέρα Του Γάμου Σας

0
142

H μέρα του γάμου σας θα πρέπει να είναι εντυπωσιακή, όπως άλλωστε και οι φωτογραφίες σας. 

Είναι μια ξεχωριστή στιγμή η μέρα του γάμου σας με αγάπη και πολλές ευχές, καθώς ξεκινάτε τα πρώτα σας βήματα μαζί με τον άνθρωπό σας!

Το κομφετί λοιπόν θα δώσουν μία επιπλέον λάμψη στις φωτογραφίες του γάμου σας και με μικρή οργάνωση μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο αποτέλεσμα που θα θυμάστε για μία ζωή με νοσταλγία.

Πάμε να δούμε πώς θα το πετύχετε!

Επιλέξτε το χώρο σας

Σκεφτείτε το χώρο σας και αναζητήστε ένα καλό μέρος για να πραγματοποιηθεί η λήψη της φωτογραφίας. Επιλέξτε ένα μέρος με υπέροχο φως και σκηνικό. Οι κήποι και τα δέντρα θα είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή.

Εάν ανησυχείτε ότι ο χώρος σας δεν θα επιτρέπει τη χρήση των κομφετί, ρωτήσετε αν μπορείτε να ρίξετε πέταλα, διότι θα είναι φυσικά και δεν θα δημιουργήσουν χάος στο χώρο. Είναι επίσης ελαφρύτερα και επιπλέουν πιο όμορφα από τα χαρτιά ή τα πλαστικά κομμάτια!

Επιλέξτε τα κομφετί

Επιλέξτε τα χρώματα που θα ταιριάξουν με το περιβάλλον σας. Οι ανοιχτόχρωμοι συνδυασμοί με σκούρα σκηνικά και αντίστροφα, θα είναι το ιδανικό, καθώς μην ξεχνάτε πώς θα πρέπει να ξεχωρίζουν στις φωτογραφίες σας.

Οργανώστε τους καλεσμένους σας

Ζητήστε από τα παρανυμφάκια και τις μαμάδες σας να βοηθήσουν με τα κομφετί και να οργανώσουν τους καλεσμένους σας.

Χρησιμοποιώντας πουγκιά με κομφετί θα βεβαιωθείτε ότι ο καθένας θα παίρνει μια χούφτα. Δώστε σε κάποιον τη αρμοδιότητα να λέει στους καλεσμένους σας πού πρέπει να σταθούν, ώστε να βοηθήσουν όσο περισσότερο γίνεται τον φωτογράφο σας.

Εμπιστευθείτε τον φωτογράφο σας

Συζητήστε με τον φωτογράφο σας και βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι μοναδικές, σιγουρευτείτε για την θέση που θα έχετε και τον χώρο, ώστε να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πόσα κομφετί θα χρειαστείτε

Με την έρευνα που έχουμε κάνει εδώ σας έχουμε τη λύση σχετικά με τα πόσα κομφετί θα χρησιμοποιήσετε. Εάν δεν έχετε αρκετά, η φωτογραφία δεν θα φαίνεται τόσο ζωηρή και ζωντανή.

Επίσης, αν δεν εξοπλιστείτε με πολλά δεν θα δώσετε στον φωτογράφο σας τον χρόνο για να τραβήξει πολλές φωτογραφίες από όλους και από διαφορετική γωνία.

Ανοιχτά μάτια και χαμόγελο

Θυμηθείτε να χαμογελάτε! Συχνά κλείνουμε ενστικτωδώς τα μάτια μας όταν κάτι πέφτει πάνω μας. Ωστόσο, τα κομφετί δεν θα σας βλάψουν, γι ‘αυτό απολαύστε την μοναδική αυτή στιγμή.

Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και το ΝΥΦΗ: H Ιστορία Των Πέπλων Μέσα Στα Χρόνια Που Άφησε Εποχή!