Ένας απόλυτα ρομαντικός φθινοπωρινός γάμος για τη Γεωργία και τον Παναγιώτη!

2757

Ο σημερινός ρομαντικός γάμος, που θα μοιραστούμε σήμερα μαζί σου, είναι ο ορισμός του less is more.

Μια κούκλα νύφη και ένας γοητευτικός γαμπρός, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στην πόλη των Σερρών και μας απέδειξαν, πως τελικά ένας όμορφος γάμος δεν χρειάζεται πολλά πράγματα.

Ο λόγος για τη Γεωργία Μπακιρτζή και τον Παναγιώτη Τίγκα, που στις 6 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στην Κάτω Καμήλα Σερρών, έδωσαν το ομορφότερο ραντεβού της ζωής τους, το ραντεβού του γάμου τους.

Από το πλευρό της Γεωργίας και του Παναγιώτη, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλύτεροί τους φίλοι, οι κουμπάροι τους Δημήτρης Κουσιόπουλος και Κωνσταντίνα Ράππα, που γεμάτοι χαρά αλλά και συγκίνηση, έβλεπαν τους φίλους τους, στην πιο όμορφη και ξεχωριστή στιγμή της κοινής τους ζωής, στη μέρα του γάμου τους.

Την οργάνωση του ρομαντικού γάμου της Γεωργίας και του Παναγιώτη, ανέλαβε το ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα υφάσματα, που χρησιμοποιήθηκαν για τη διακόσμηση, ήταν στις αποχρώσεις της άμμου και του βεραμάν, ενώ για τις ανθοσυνθέσεις, χρησιμοποιήθηκαν λευκά λίλιουμ, ιβουάρ λυσίανθοι, σομόν τριαντάφυλλα και κίτρινη αλστρομέρια, δημιουργώντας ό, τι πιο όμορφο έχουμε δει ποτέ μας έως τώρα.

Τον εξωτερικό διάδρομο, τώρα, στόλισαν μεγάλα ξύλινα φανάρια με συνθέσεις, καθώς και μεταλλικά δεντράκια, με χαριτωμένα μικρά μπουκετάκια. Βέβαια και στον διάδρομο της εκκλησίας, οι λευκές μεταλλικές βάσεις χώρου, με συνθέσεις και φωτοφόρα κεριά, ήταν μερικά από όσα έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Από την άλλη, ένα ρομαντικό τραπέζι, γεμάτο με μπουμπουνιέρες, που έφεραν επίσης την υπογραφή του ανθοπωλείου Wedding Memory Μαριάννα, στόλιζε την είσοδο ενώ ήταν στα χρώματα του γάμου.

Τέλος, ηνυφική ανθοδέσμη, της Γεωργίας, ήταν φτιαγμένη από κάλες σε κίτρινο χρώμα, δίνοντας μία ακόμη πιο ξεχωριστή νότα σε όλη την εμφάνισή της.

Την επιμέλεια της φωτογράφισης ανέλαβε το φωτογραφείο Foto Κλικ.

Η Γεωργία και ο Παναγιώτης μας χάρισαν έναν μοναδικό γάμο κι εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Στη στήλη των Real Weddings μπορείς να δεις ακόμη περισσότερους πραγματικούς γάμους της πόλης και να κλέψεις ιδέες και για τον δικό σου γάμο!

Wedding Professionals
WEDDING DECOR: Wedding Memory Μαριάννα