Ένας Γάμος Σε Κτήμα Που Μας Ταξίδεψε Με Την Υπογραφή Του Ανθοπωλείου Διάνθιστον

943

Ο γάμος σε κτήμα είναι μία μοναδική ιδέα για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο συνδυασμός της τέλεσης του μυστηρίου και την γαμήλιας δεξίωσης στον ίδιο χώρο  αποτελεί επιλογή πολλών ζευγαριών. Ένας Γάμος Σε Κτήμα

Το καταπράσινο στοιχείο και η εξωτική ομορφιά του χώρου δίνει την δυνατότητα στο ζευγάρι να επιλέξει το κατάλληλο θέμα για την οργάνωση του. Ένας Γάμος Σε Κτήμα

Ταξιδεύοντας στον καλοκαιρινό γάμο της Φαίης και του Αλέξανδρου, ενθουσιαστήκαμε από το στολισμό και τις λεπτομέρειες που επιμελήθηκε το Ανθοπωλείο Διάνθιστον.

Οι αποχρώσεις του λευκού και του ροζ κυριαρχούσαν στο χώρο. Τριαντάφυλλα, τουλίπες και παιώνιες ήταν τα άνθη που το ζευγάρι επέλεξε για αυτή την λαμπερή ημέρα.

Το welcome tablet στις ίδιες αποχρώσεις του λευκού και του ροζ, περιείχε διάφορα κεράσματα για τους καλεσμένους. Δροσερά ποτά, μπισκότα με ζαχαρόπαστα, marshmellos και κουφέτα.

Η νυφική ανθοδέσμη της Φαίης κινήθηκε στην ίδια φιλοσοφία με της παιώνιες να κυριαρχούν και να συμπληρώνουν αρμονικά την εικόνα της!

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τον γάμο σας μπορείτε να επισκεφθείτε το Ανθοπωλείο Διάνθιστον στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 26. Ή επικοινωνήστε στο 23210 63450, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Ανθοπωλείο Σέρρες Διάνθιστον.