ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ: Ένα Μοναδικό Σημείο Που Θα Συνδυάσει Άψογα Την Δεξίωση Του Γάμου Σας Αλλά Και Την Διαμονή Σας (Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»)

0
575

Η μέρα του γάμου σας πλησιάζει. Η δεξίωσή σας θέλετε να είναι μαγική και αξέχαστη. 

Αναζητάτε έναν χώρο που θα φιλοξενήσει τους αγαπημένους σας ανθρώπους σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή σας. Έναν χώρο που θα ταιριάζει στο στυλ σας και αλλά και στο στυλ του γάμου σας.

Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»-Στολισμός τραπεζιού

Οι μεγαλύτερες στιγμές ευτυχίας του κάθε ανθρώπου, γίνονται πραγματικότητα στην αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου-Αίθουσας Δεξιώσεων «Ερωδιός», καθώς οι επιλογές της αρχοντικής διακόσμησης και η ποικιλία της υψηλής μαγειρικής, συνθέτουν ένα πολύχρωμο μπουκέτο άριστων υπηρεσιών.

Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»Τραπέζι στην λίμνη

Εδώ το κάθε ζευγάρι μπορεί να επιλέξει αυτό που πραγματικά τού ταιριάζει. Τα δύο επίπεδα του Ξενοδοχείου-Αίθουσας Δεξιώσεων «Ερωδιός», δίνουν τη δυνατότητα στους παρεβρισκομένους, να έχουν οπτική επαφή σε όλη την αίθουσα καθώς και στον υδροβιότοπο της λίμνης Κερκίνης.

Ενώ, οι υπηρεσίες του τμήματος δεξιώσεων του Ξενοδοχείου-Αίθουσας Δεξιώσεων «Ερωδιός» που οφείλετε να γνωρίζετε είναι:

  • Ποτό καλωσορίσματος
Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»-Ποτό καλοσορίσματος
  • Στολισμός τραπεζιών σε στιλ και χρωματισμούς της επιλογής σας
Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»-Αίθουσα εκδηλώσεων
  • Βεγγαλικά
  • LIve προβολή του ζευγαριού σε γιγαντοοθόνη κατά την είσοδο στην αίθουσα και την κοπή της τούρτας
  • Διαμονή των νεονύμφων στο ξενοδοχείο
Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»-Νυφική σουίτα

Η επιλογή του μενού γίνεται μέσα από μια εκλεκτή ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Αυτή η μέρα θα πρέπει να είναι αξέχαστη σε εσάς και τους καλεσμένους σας για αυτό και η επιλογή σας θα πρέπει να είναι και η καλύτερη.

Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός»

Το Ξενοδοχείο-Αίθουσα Δεξιώσεων «Ερωδιός» θα το βρεις στο  Λιθότοπος, Σέρρών αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23250 28070, αλλά και στην επίσημη στο facebook  Ξενοδοχείο Ερωδιός Λίμνη Κερκίνη, καθώς και στο website www.hotel-erodios.gr.