ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ: Κάντε Την Δεξίωση Βάπτισης Του Παιδιού Σας Ξεχωριστή! (Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια)

1657

Η πιο σημαντική μέρα του μωρού σας έφτασε! Ψάχνετε έναν χώρο για την δεξίωση μετά την βάπτιση για να κάνετε την μέρα ακόμη πιο όμορφη και παραμυθένια! ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ:

Η αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος & Μένια διαθέτει τρεις πανέμορφους χώρους για τη δεξίωση της βάπτισης του παιδιού σας. Οι δύο κλειστές αίθουσες χωρητικότητας 650 ατόμων η μία και 500 η άλλη, σας κάνουν να έχετε την επιλογή  μεταξύ των δύο ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας. Επίσης, ο εξωτερικός χώρος είναι κατάλληλος για πρωινή βάπτιση.

Αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-εξωτερικός χώρος

Η χαρά σας να μοιραστείτε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι η αφορμή να επιτευχθεί με τον καλύτερο τρόπο και να δημιουργηθεί μια δεξίωση όπως την έχετε ονειρευτεί!

Οι υπεύθυνοι βρίσκονται χρόνια στο χώρο και γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο. Με μεγάλη αφοσίωση σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας, θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Αίθουσα δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-εξωτερικός χώρος

Την Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια, θα βρείτε στο Ψυχικό Σερρών και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 23210 32511 ή 23210 31142, καθώς και στο web site  petros-menia.gr, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebbok ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ » ΠΕΤΡΟΣ-ΜΕΝΙΑ «.