Ακρυλικά Προσκλητήρια: Μια Εντυπωσιακή Επιλογή Για Το Γάμο Σου!

0
3333

Είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις επιλέγοντας τα καλύτερα προσκλητήρια της αγοράς;

Ακρυλικά Προσκλητήρια

Ένα από τα βασικότερα πράγματα τις οργάνωσης γάμου, είναι φυσικά, η επιλογή των προσκλητηρίων. Κάθε ζευγάρι επιθυμεί κάτι ξεχωριστό, το οποίο θα κλέψει τις εντυπώσεις και φυσικά θα μείνει ως ενθύμιο στα χέρια των καλεσμένων!

Υπάρχει μία νέα τάση, που δεν προτείνει προσκλητήρια από χαρτί, αλλά από γυαλί και plexi glass. Ο λόγος φυσικά, για τα ακρυλικά, τα οποία αποτελούν λατρεμένη επιλογή των ζευγαριών που αγαπούν την μόδα και ακολουθούν τα trends.

   

Μπορείς να προσθέσεις υπέροχες διακοσμητικές πινελιές

Δεν είναι απλά ένα διάφανο κομμάτι. Λειτουργεί ως καμβάς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποια χρώματα αγαπάς και να δημιουργήσεις ένα απλό ή ακόμα και ένα άκρως φαντασμαγορικό προσκλητήριο. Ακόμα, μπορείς να τυπώσεις σχήματα και ζωγραφιές , όπως τα έχεις φανταστεί!

Ακρυλικά Προσκλητήρια
Μινιμαλιστικές δημιουργίες

Ένα διακριτικό πλαίσιο είναι υπεραρκετό, για να δώσει ένα επιπλέον στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά.

Γεωμετρικές λεπτομέρειες
Elegant προσκλητήριο

Μην ξεχνάς το χρυσό! Ταιριάζει άψογα σε κάθε γάμο. Λίγα γεωμετρικά σχέδια στο ακρυλικό σου προσκλητήριο, μπορούν να το απογειώσουν!

Επέλεξε το σχήμα που σου αρέσει περισσότερο

Ποιος είπε ότι το ακρυλικό προσκλητήριο είναι κατ’ αποκλειστικότητα ορθογώνιο; Μπορείς να επιλέξεις διάφορα σχήματα τα οποία σου αρέσουν και να κόψεις όλα τα προσκλητήριά σου! Σκέψου πόσο ιδιαίτερο θα έδειχνε ένα προσκλητήριο σε σχήμα διαμαντιού από plexi glass.

Ακρυλικά Προσκλητήρια
Ακρυλικά Προσκλητήρια σε γεωμετρικά σχήματα

Χρησιμοποίησε ένα ιδιαίτερο backdrop

Ακρυλικά Προσκλητήρια

Η plexi glass επιφάνεια, θα έδειχνε υπέροχη εάν είχε ένα καλό backdrop! Επέλεξε ένα έντονο και φωτεινό χρώμα, ώστε να δημιουργείται όμορφη αντίθεση με το χρώμα των γραμμάτων!

Μπορείς επίσης, να δημιουργήσεις μία εντυπωσιακή χειροτεχνία από λουλούδια που θα λειτουργήσει ως backdrop!

Ακρυλικά Προσκλητήρια

Μπορείς να βρεις τα προσκλητήρια που ονειρεύεσαι σε καταστήματα που θα σου προσφέρουν υπέροχες επιλογές! Το κατάστημα El Decor, το Prive Gala By Melina, το Amabile Creations και το Ανθοπωλείο Wedding Memory Μαριάννα, θα σου δώσουν αυτό ακριβώς που ψάχνεις!