ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ: Ρετιρέ Στο Κέντρο Της Πόλης Των Σερρών Από Το Μεσιτικό – Τεχνικό Γραφείο Μιχάλης Μανδέλας

786

Συναντήσαμε τον Αρχιτέκτονα Μιχάλη Μανδέλα, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μία ακόμη ανακαίνιση σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης. 

Η διαμόρφωση του ρετιρέ 

Το διαμέρισμα αρχικά διέθετε δυο υπνοδωμάτια ένα μεγάλο σαλόνι, μια ξεχωριστή κουζίνα ένα μπάνιο και ένα μικρο wc.

Αρχικά προχωρήσαμε στην μελέτη του χώρου στην οποία άλλαξε ριζικά τη διαρρύθμιση του. Έτσι, πλέον το διαμέρισμα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια το master έχει δικό του μπάνιο. Μια μεγάλη σαλονοκουζίνα, ένα μεγάλο μπάνιο και μια μικρή αποθήκη.

Έπειτα αλλάξαμε εξ ολοκλήρου την ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση. Τοποθετήθηκε τζάκι και νέα ενεργειακά κουφώματα.

Η εμπιστοσύνη των ιδιοκτητών στο πρόσωπο του 

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος είναι κάτοικοι εξωτερικού. Οι ίδιοι είδαν το διαμέρισμα 2 φόρες. Μια κατά την αγορά του και μια φορά στην παράδοση του από εμάς, έπειτα από την ανακαίνιση και την επίπλωση του. Χάρις στην εμπιστοσύνη τους καταφέραμε αυτο το κορυφαίο αποτέλεσμα μέσα από την επιμέλεια και την μελέτη του Τεχνικού Γραφείου Μιχάλης Μανδέλας.

Η πορεία στον χώρο 

Η εμπειρία μας στον χώρο των ανακαινίσεων μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε και να αποτελούμε την πρώτη επιλογή κάθε νέου ζευγαριού. Τεχνική, αγάπη για το επάγγελμα, καινοτομία και έμπνευση είναι συστατικά που διαθέτουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακαίνιση του σπιτιού σας, επισκεφθείτε το Μεσιτικό – Τεχνικό Γραφείο Μιχάλης Μανδέλας επί της οδού Παύλου Μελλα, 24 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23210 52514, για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες του δικού σας σπιτιού και να σας προτείνει λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες, τη χρήση και τις επιθυμίες σας.