Ανακαλύψτε Υγιεινές Επιλογές Τροφίμων Για Κάθε Στιγμή Της Ημέρας Από Το Βιοπαντοπωλείο – Bio Shop

  144

  Ο υγιεινός τρόπος ζωής προσφέρει θετικά οφέλη που κάθε μέλος της οικογένειας θα πρέπει να λαμβάνει σε καθημερινή βάση. 

  To Βιοπαντοπωλείο – Bio Shop λειτουργεί από το 2013 στην πόλη των Σερρών και καθημερινά σας προσφέρει μοναδικές και υγιεινές προτάσεις προϊόντων για κάθε στιγμή.

  Συναντήσαμε την υπεύθυνη Δέσποινα Αρβανιτίδου στο χώρο της και μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της υγιεινής διατροφής.

  Επιλεγμένα προϊόντα 

  Στο κατάστημα μας θα ανακαλύψετε μία μεγάλη ποικιλία τροφών που μπορείτε να εντάξετε στην διατροφή όλης την οικογένειας! Βιολογικά προϊόντα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, διάφορα βότανα, ιδιαίτερα μπαχαρικά και βάμματα.

  Μελισσοκομικά προϊόντα, αλλά και φυτικά καλλυντικά, έλαια, φυτικές βαφές μαλλιών, συμπληρώματα διατροφής που θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας, απορρυπαντικά, παιδικές τροφές πλούσιες σε βιταμίνες. Προϊόντα χωρίς γλουτένη, λακτόζη χωρίς ζάχαρη και Vegan επιλογές.

  Πραγματοποιήστε τις αγορές σας και ηλεκτρονικά 

  Με μία επίσκεψη στο www.biopantopolio.gr, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα προϊόντα από κάθε κατηγορία και να αποκτήσετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που θα βελτιώσει τις αντοχές σας και την καθημερινότητα σας.

  Το κατάστημα Βιοπαντοπωλείο – Bio Shop θα το βρείτε επί της οδού Υψηλάντου 1, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 2321 062757, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Bio-Shop Σέρρες και ηλεκτρονικά στο www.biopantopolio.gr.