Ανανεώστε Την Κουζίνα Σας Με Την Βοήθεια Των Επαγγελματιών Στο Χώρο (Έπιπλα Κουζίνας Αγγελίδης)

62

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους κύριους χώρους του σπιτιού μας. Καθημερινά συγκεντρώνει γύρο της όλη την οικογένεια προσφέροντας στιγμές απόλαυσης και χαράς. 

Το κατάστημα Έπιπλα Κουζίνας Αγγελίδης θα προσφέρει στο σπίτι σας αυτό που αναζητάτε!

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους στον χώρο τους οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας όλα εκείνα που θα διαμορφώσουν την κουζίνα των ονείρων σας!

Μοντέρνος Σχεδιασμός 

Κάθε νέο ζευγάρι που επιθυμεί να ανανεώσει τον χώρο της κουζίνας του θα ανακαλύψει αυτό που αναζητά. Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή ποιότητα, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και φυσικά το πιο άψογο αποτέλεσμα.

Η κουζίνα των ονείρων σας 

Στόχος μας είναι να κατανοήσουμε πλήρως την αισθητική και τις επιθυμίες κάθε ζευγαριού. Γι’ αυτό και πάντα επικοινωνούμε μαζί του, ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως στις επιθυμίες του. Κατασκευάζουμε με βάση των χώρο σας με εξειδικευμένους σχεδιασμούς και ειδικές κατασκευές , τις διαστάσεις και το στυλ που θέλετε να δώσετε στην κουζίνα και κατά συνέπεια στο σπίτι σας. Μοιράζονται μαζί μας οι ίδιοι

Κατασκευές κουζίνας & ντουλάπας 

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι αναλαμβάνουν την επιδιόρθωση, αλλά και την ανακαίνιση της υπάρχουσας κουζίνας, αλλά και ντουλάπας στις πιο προνομιακές τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε την αλλαγή πάγκου, νεροχύτη, αρμοκάλυπτρου και την μπάζα της κουζίνας. Επίσης στην ήδη υπάρχουσα κουζίνα αναλαμβάνουμε την αλλαγή από τις πόρτες κουζίνας, μεντεσέδες και τους μηχανισμούς συρταριών σε κουζίνες και ντουλάπες.

Το κατάστημα Έπιπλα Κουζίνας Αγγελίδης, θα το βρείτε επί της οδού Δυτικής Θράκης 20, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 2321056190 & 2321055938 & 6908598498, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Επιπλα κουζινας Αγγελιδης.