Γατίδης Fresh

0
3103

Η εταιρία Γατίδης Fresh αναλαμβάνει να δώσει γεύση σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας 

Το catering της εταιρίας Γατίδης Fresh έχει πολυετή εμπειρία στη διοργάνωση κάθε είδους επαγγελματικής ή προσωπικής εκδήλωσης. Είτε πρόκειται για τον γάμο και την βάπτιση του παιδιού σας είτε για σεμινάρια και ημερίδες.

Τα εξαιρετικά αγνά υλικά, η μεγάλη ποικιλία από εδέσματα, σε συνδυασμό με το άψογο service και τον πολυτελή εξοπλισμό εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης την οποία αναλαμβάνουν.

The taste of your wedding!

Η επικοινωνία με το κάθε ζευγάρι είναι το Α και το Ω για μία πετυχημένη δεξίωση. Οι γεύσεις και το τελικό menu επιλέγονται πάντα με βάση τις δικές σας προτιμήσεις. Με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και τις καλύτερες πρώτες ύλες δημιουργούμε αυτό που πραγματικά είχατε ονειρευτεί για την ημέρα του γάμου σας!

Η βάπτιση του παιδιού σας 

Με την ίδια αγάπη και αφοσίωση ανταποκρινόμαστε και στο μυστήριο της βάπτισης. Οι γονείς έχουν τον πρώτο λόγο και μέσα από τις δικές μας προτάσεις και ιδέες διαμορφώνουμε το τελικό menu κάθε καλεσμένου.

Σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες, ο χώρος διαμορφώνεται σε ένα μαγικό σκηνικό που ως στόχο έχει την δική σας ευχαρίστηση. Εσείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι απλά να ζήσετε την εμπειρία!

FACEBOOK: Γατίδης Fresh
INSTAGRAM: gatidisfresh
WEBSITE: www.gatidis.gr/el/catering
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 3o χλμ. Σερρών – Δράμας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 23210 66356