Για Την Ιδανική Οργάνωση Της Βάπτισης Του Παιδιού Σας Εμπιστευτείτε Τον Ειδικό (Άνθη-Φυτά Θέμης)

0
417

Η οργάνωση της βάπτισης του παιδιού σας είναι μία ξεχωριστή διαδικασία. Η οργάνωση του χώρου είναι ένα από τα πιο βασικά κεφάλαια γι΄αυτή την ημέρα. 

Χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας καθοδηγήσουν, ώστε να δημιουργήσετε μαζί το πιο παραμυθένιο σκηνικό για την/ τον μικρό/ ή σας προταγωνιστή / ρια.

Το Άνθη – Φυτά Θέμης θα δημιουργήσει για εσάς αυτό που έχετε ονειρευτεί. Με αφοσίωση και προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια αποτελεί την ιδανική πρόταση για την βάπτιση του παιδιού σας.

Με θέμα τον κύκνο 

Οι αποχρώσεις του ροζ, του λευκού και του χρυσού δημιούργησαν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Ο κύκνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βάπτισης. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσερά ροφήματα και λαχταριστά κεράσματα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

Little star

Ένας μικρό και φωτεινό αστέρι. Η οργάνωση της βάπτισης είχε ως θέμα το αστέρι και το σκηνικό ήταν μαγικό! Οι αποχρώσεις του λευκού, της μέντας, του γκρι και του μαύρου δημιουργούσαν ένα αρμονικό σκηνικό που μάγεψε κάθε καλεσμένο.

Σε ροζ αποχρώσεις  

Το baby pink κυριαρχούσε σε όλες τις μορφές του. Από τα άνθη που στόλιζαν τον χώρο, τα υφάσματα, αλλά και τα κεράσματα που δόθηκαν στους καλεσμένους. Το λευκό ήταν καμβάς για κάθε σύνθεση που στήθηκε στον προαύλιο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικό σας γάμο ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το ανθοπωλείο Άνθη-Φυτά Θέμης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 21 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 98884, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Ανθοπωλείο ΘΕΜΗΣ.