ΓΛΥΚΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Αντί Για Γλυκό Βάπτισης Προσφέρετε Βασιλόπιτα (Ζαχαροπλαστείο Πολίτικο)

0
623

Ήρθε εκείνη η στιγμή του χρόνου, κατά την οποία θα μάθουμε ποιος θα είναι ο τυχερός της χρονιάς, αναζητώντας το πολυπόθητο φλουρί. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και στη βάπτιση του μικρού σας!

Όταν ήμασταν πιο μικροί, οι περισσότεροι ψάχναμε να βρούμε το νόμισμα στο κομμάτι της βασιλόπιτας που μας έδιναν. Αφήνοντας στο πιάτο θρυμματισμένο το κέικ ή το τσουρέκι. Μεγαλώνοντας, βέβαια, καταλάβαμε ότι δεν έχει σημασία το φλουρί αλλά η ίδια βασιλόπιτα, η οποία είναι η «πρωταγωνίστρια» της Πρωτοχρονιάς.

Όλοι, λοιπόν, αναζητούν την τέλεια βασιλόπιτα, εκείνη που συμβολικά θα φέρει στο νέο έτος την πιο γλυκιά γεύση.

βασιλόπιτα
Γλυκό Βάπτισης

Για να υποδεχτούμε καλά το 2018, σας ενημερώνουμε πως στο Ζαχαροπλαστείο Πολίτικο, ανακαλύψαμε την καλύτερη βασιλόπιτα της πόλης, η οποία μπορεί να συνοδέψει γλυκά τη βάπτιση του μικρού σας, ως μία εναλλακτική πρόταση.

Επιλέξτε να προσφέρετε κέικ, που είναι τόσο πεντανόστιμο, αφράτο και μυρωδάτο, που ένα κομμάτι δεν φτάνει. Με το πορτοκάλι και το βούτυρο να μοσχοβολούν θα δημιουργήσουν την καλύτερη και πιο γιορτινή ατμόσφαιρα. Στη βάπτιση του μικρού σας.

βασιλόπιτα
Πρόταση Βασιλόπιτας | Ζαχαροπλαστείο Πολίτικο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας για βασιλόπιτες ή άλλα γλυκά, επισκεφθείτε το Ζαχαροπλαστείου Πολίτικο επί της οδού Κιουταχείας 7 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23210 50567.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ