ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Ένας Ειδυλλιακός Χώρος Για Τη Βάπτιση Του Μικρού Σας Παιδιού (PHILIPPOS Xenia Hotel)

0
206

Η δεξίωση για τη βάπτιση του παιδιού σας είναι μία μέρα χαράς και διασκέδασης. 

Το μικρό σας πλασματάκι παίρνει το όνομά του και την φώτιση για μία όμορφη και καλότυχη ζωή.

Θέλετε, λοιπόν να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους ανθρώπους που σας τίμησαν σε αυτή την τόσο ξεχωριστή μέρα. Επιθυμείτε να τους προσφέρετε το καλύτερο σε έναν χώρο που θα ικανοποιήσει κάθε σας προσδοκία.

Ένα τέτοιο χώρο θα βρείτε στο PHILIPPOS Xenia Hotel. Ο οποίος θα χαρίσει σε εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους την αίγλη και τη μαγεία που πραγματικά αξίζει σε εκείνη την μέρα.

Με την εκπληκτική θέα του και το παραμυθένιο roof garden που διαθέτει θα κάνει κάθε στιγμή σας ξεχωριστή. Η Γενική Διευθύντρια του ξενοδοχείου, κα Στέλλα Κιουτσιούκη, κατέχει όλες τις γνώσεις, ώστε να σας κατατοπίσει σε αυτό που πραγματικά αναζητάτε για τη μέρα της βάπτισης του παιδιού σας.

Μαγική τοποθεσία λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης που υπόσχεται την επιτυχία της δεξίωσης σας. Υπέροχες συνθέσεις από λουλούδια ντύνουν τον χώρο δημιουργώντας ένα ξεχωριστό σκηνικό. Αλλά και γευστικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε ουρανίσκο και θα ευχαριστήσουν πλήρως κάθε σας καλεσμένο. Είναι μόνο μερικά από όσα θα απογειώσουν εκείνη τη μέρα.

Εμείς σήμερα θα σας βάλουμε στο κλίμα δίνοντάς σας μερικές ιδέες για τη βάπτιση του μικρού σας παιδιού.

Απολαύστε την!

PHILIPPOS XeniaHotel-Τραπέζι καλεσμένων
PHILIPPOS XeniaHotel-Στολισμός τραπεζιού
PHILIPPOS XeniaHotel-Ποτό υποδοχής και συνοδευτικό
PHILIPPOS XeniaHotel-Μπουφές γλυκών
PHILIPPOS XeniaHotel-Κεράσματα καλεσμένων
PHILIPPOS XeniaHotel-Λαχταριστά γλυκά
PHILIPPOS XeniaHotel-Εντυπωσιακά κεράσματα 

 

Το PHILIPPOS XeniaHotel, θα το βρείτε επί της οδού Αγίας Σοφίας 1, Σέρρες και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 99360, καθώς και στην επίσημη σελίδα του στο facebook Philippos Xenia Hotel, αλλά και στο website www.philipposxeniahotel.gr.