ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Ζήστε Την Απόλυτη Εμπειρία Φιλοξενίας Σε Έναν Πολυτελή Χώρο (PHILIPPOS Xenia Hotel)

814

Οι χώροι δεξίωσης βάπτισης του Philippos Xenia Hotel αποτελούν την ιδανική επιλογή για όλους εσάς που επιθυμείτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής. 

Πρόκειται για μία πολυτελή αίθουσα λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης που υπόσχεται να σας προσφέρει αυτό που πραγματικά ονειρευτήκατε για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Η αρμονική συνύπαρξη της λιτής και μοντέρνας αισθητικής σε γήινους τόνους και των εντυπωσιακών αρχιτεκτονικών στοιχείων, χαρακτηρίζουν το Philippos Xenia ως ένα Design Hotel, που εκπλήσσει με την απλότητα της πολυτέλειας του.

Μπορεί να καλύψει την βάπτιση του παιδιού σας είτε στον εσωτερικό, είτε στον εξωτερικό χώρο. Ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες.

Η διακόσμηση και ο στολισμός γίνεται πάντα σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Το φύλλο του μωρού και την θεματολογία της βάπτισης.

Επιπλέον, το μενού δημιουργείται εξ ολοκλήρου από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου, με βάση πάντα τις δικές σας προτιμήσεις και γεύσεις. Πιάτα γεμάτα έμπνευση και δημιουργικότητα. Άλλωστε είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Philippos Xenia Hotel .

Πολυτέλεια και μοναδική αισθητική σε μία τοποθεσία που κόβει την ανάσα και υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, την βάπτιση του παιδιού σας!

Το PHILIPPOS XeniaHotel, θα το βρείτε επί της οδού Αγίας Σοφίας 1, Σέρρες. Τηλέφωνο Κρατήσεων  (+30) 23210 99360. Official website www.philipposxeniahotel.gr και official Facebook Page Philippos Xenia Hotel.