ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Ένας Πολυχώρος Για Την Βάπτιση Του Μικρού Σας Παιδιού (Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς)

0
782

Η βάπτιση του παιδιού σας είναι μία πολύ σημαντική στιγμή. Καθώς λαμβάνει την θεία φώτιση και το όνομά του για μία ολόκληρη ζωή. 

Η δεξίωση λοιπόν επιθυμείτε να ακτινοβολεί χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα για τη ζωή του παιδιού σας.

Επιπλέον, θέλετε να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους που σας τίμησαν σε μία τόσο ιδιαίτερη μέρα και να τους προσφέρετε το καλύτερο.

Αναζητάτε έναν χώρο που θα σας δώσει άνεση, στυλ αλλά και το πιο οικονομικό πακέτο για την οργάνωση της βάπτισης τους παιδιού σας.

Για όλους εσάς είναι εδώ ο Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς, δίπλα σε κάθε ζευγάρι που αναζητά το τέλειο για τη βάπτιση του παιδιού του.

Οι γαστρονομικές προτάσεις θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα τόσο σε γεύση όσο και σε παρουσίαση. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από πιάτα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ιδιαιτερότητα των γεύσεων.

Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Menu
Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Menu

Η εσωτερική αίθουσα διαθέτει άψογη διαρρύθμιση κάτι που θα κάνει τους καλεσμένους σας, αλλά και εσάς να νιώσετε άνετα και να περάσετε τις πιο ωραίες σας στιγμές. Επίσης, μπορείτε εφόσον έρθετε σε επαφή με τον υπεύθυνο να διαμορφώσετε τον χώρο και τα τραπέζια όπως εσείς επιθυμείτε.

Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Εσωτερική διακόσμηση
Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Τραπέζια καλεσμένων
Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Τραπέζια καλεσμένων βάπτισης

Όσο για τον εξωτερικό χώρο και το κτήμα, πρόκειται για ένα κτήμα γνωστό για την μοναδικότητά του. Με καταπράσινα στοιχεία, σιντριβάνι και καλοκαιρινή επίπλωση. Το οποίο θα προσφέρει έναν έναστρο ουρανό, μία φυσική δροσιά και έναν άπλετο χώρο για να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Κτήμα
Πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς-Εξωτερικός χώρος

Τον πολυχώρος εκδηλώσεων Ναϊάς, θα τον βρεις στο 4 χιλιόμετρο Σερρών Δράμας, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebook  Ναϊάς Σέρρες, καθώς και τηλεφωνικώς στο (+30) 694 492 3216, όπως και στο website naiasserres.gr.