ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Το Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς Αποτελεί Τον Επίγειο Παράδεισο Για Κάθε Event

223

Πολυτέλεια και φυσικό κάλλος είναι η συνταγή της επιτυχίας που ανάγουν το Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς σε ιδανικό χώρο για τις πιο ξεχωριστές εκδηλώσεις. 

Ένα από τα ελάχιστα κτήματα των Σερρών ιδανικό για events παντός τύπου με απεριόριστη φυσική θέα. Το κατάφυτο κτήμα λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Σερρών σας εγγυάται για την κομψότητα και την αισθητική που θα χαρίσει στην ημέρα του γάμου σας.

Συναντήσαμε τους ιδιοκτήτες του οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τα μυστικά μιας πετυχημένης δεξίωσης γάμου ή βάπτισης. ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Πρόκειται για ένα κτήμα γνωστό για την μοναδικότητά του, με καταπράσινα στοιχεία, σιντριβάνι και καλοκαιρινή επίπλωση. Το οποίο θα προσφέρει έναν έναστρο ουρανό, μία φυσική δροσιά και έναν άπλετο χώρο για να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευέλικτο Menu 

Το κάθε ζευγάρι μπορεί να επιλέξει αυτό που πραγματικά επιθυμεί μέσα από μία τεράστια ποικιλία γευστικών επιλογών. Και σύμφωνα με το budget το οποίο διαθέτει. Άλλωστε, η ποιότητα και η ποσότητα του μενού είναι κάτι που κάνουν το χώρο να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια.

Ερχόμενοι στο Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς θα βρείτε τις παροχές και την συνέπεια που αναζητάτε για την δεξίωση του γάμου σας.

H διοργάνωση μιας παραμυθένιας βάπτισης

Η οργάνωση της βάπτισης μπορεί να διεξαχθεί στο χώρο μας με απόλυτη ακρίβεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Γνωρίζουμε άλλωστε πως είναι μία σημαντική ημέρα για εσάς.

Διαθεσιμότητα χώρων 

Όσον αφορά το χώρο της δεξίωσης, το Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς συνδυάζει τόσο το κτήμα όσο και τις δύο κλειστές αίθουσες. Που σε περίπτωση άστατων καιρικών φαινομένων οι καλεσμένοι θα μπορούν να μεταφερθούν μέσα, αφού άλλωστε έχουν κλείσει και τον εσωτερικό χώρο. Αίσθηση ελευθερίας & άνεσης σε έναν χώρο που μας εντυπωσίασε για τις παροχές του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση του δικού σας γάμου στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Ναϊάς, μπορείτε να τον επισκεφθείτε 4ο χιλιόμετρο Σερρών-Δράμας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 694 492 3216 με τον υπεύθυνο Γιώργο Τζιάρα.