ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: 3 Πράγματα Που Επιθυμούν Οι Καλεσμένοι Σε Μία Δεξίωση Γάμου (Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια)

0
736

Η δεξίωση του γάμου σου είναι το πάρτι της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής σου. Θέλεις όλα να είναι οργανωμένα και σχεδιασμένα στην εντέλεια. 

Οι καλεσμένοι, ο χώρος, τα ποτά το φαγητό είναι αυτά στα οποία έχεις δώσει την μεγαλύτερη βαρύτητα σου. Όλοι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι βρίσκονται κοντά σου και εσύ θέλεις να τους ευχαριστήσεις όσο ποτέ άλλοτε.

Εμείς σήμερα με τη βοήθεια της αίθουσας δεξιώσεων Πέτρος & Μένια θα δούμε ποια είναι όλα όσα κάθε καλεσμένος επιθυμεί σε μία δεξίωση γάμου, ώστε να περάσει εκπληκτικά.

Τι λες; Ξεκινάμε;!

Νούμερο 1: Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος

Αίθουσας Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια

Ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση του γάμου θα πρέπει να είναι ζεστός και φιλόξενος. Η διαμόρφωση του χώρου και των τραπεζιών θα πρέπει να είναι αρμονική, ώστε η είσοδος και η έξοδος να γίνονται άνετα.

Νούμερο 2: Γευστικό φαγητό 

Αίθουσας Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Γευστικό φαγητό

Είναι καλό να έχετε συζητήσει με τον υπεύθυνο το menu εκείνης της μέρας. Έτσι, θα μπορέσετε να δώσετε στους καλεσμένους σας διαφορετικές γευστικές επιλογές για το κυρίως πιάτο τους και κανείς δεν θα μείνει δυσαρεστημένος.

Νούμερο 3: Ποιοτικά ποτά

Αίθουσας Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Ποιοτικά ποτά

Θυμήσου πως κάποιοι από τους καλεσμένους σου βρίσκονται από κάποιο πιο μακρινό μέρος από αυτό του γάμου. Θα πρέπει η ποιότητα των ποτών να είναι σωστή, ούτως ώστε να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Όλα αυτά θα τα πετύχεις με την βοήθεια των καλύτερων στο χώρο. Οι αίθουσες δεξιώσεων Πέτρος και Μένια είναι ο χώρος που ονειρευόσασταν πάντα για τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.

Οι υπεύθυνοι βρίσκονται χρόνια στο χώρο και γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο και με μεγάλη αφοσίωση στο κάθε ζευγάρι αλλά και στους καλεσμένους του, θα σας δώσουν αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

 

Την Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια, θα βρείτε στο Ψυχικό Σερρών και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 23210 32511 ή 23210 31142, καθώς και στο web site  petros-menia.gr, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebbok ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ » ΠΕΤΡΟΣ-ΜΕΝΙΑ «.