ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ: Ένας Γάμος Πολλών Ατόμων Όπως Τον Είχες Ονειρευτεί Σε Περιμένει Να Τον Ζήσεις (Αίθουσες Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια)

0
648

Οργανώνεις την πιο σημαντική δεξίωση της ζωής σου. Την δεξίωση του γάμου σου! Γνωρίζεις πως ο αριθμός των καλεσμένων θα είναι μεγάλος κάτι που σε κάνει ακόμη πιο χαρούμενη. 

Ξέρεις, πως οι καλεσμένοι σου θα σας τιμήσουν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας και θα είναι εκεί για να σας δώσουν τις πιο ζεστές και όμορφες ευχές.

Έτσι κι εσύ με την σειρά σου θέλεις να τους κάνεις να αισθανθούν οικία τόσο στο μυστήριο, όσο και στη δεξίωση που θα ακολουθήσει έπειτα.

Θέλεις η δεξίωση του γάμου σου να είναι παραμυθένια και να μπορέσει να ικανοποιήσει τους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Γι΄αυτό το λόγο βρίσκεται κοντά σου η Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια, που θα σου δώσει αυτό ακριβώς που αναζητάς. Η αγάπη για το επάγγελμα και η αφοσίωσή τους σε κάθε ζευγάρι που το επιλέγει ξεχωριστά, το έχει κάνει να ξεχωρίζει στο χώρο.

Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Είσοδος ζευγαριού

Διαθέτει τρεις χώρους και την επιλογή να διοργανώσετε τη δεξίωσή σας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Με τις πιο προσιτές τιμές και τον πιο elegant χαρακτήρα. Φυσικά, θα αφήσει την πιο γλυκιά γεύση σε εσάς, αλλά και στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Κτήμα

Η Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια είναι μια αίθουσα στο Ψυχικό Σερρών με εύκολη πρόσβαση από τους κύριους οδικούς άξονες της πόλης των Σερρών καθώς και άνετο πάρκινγκ 500 θέσεων με τη βοήθεια έμπειρων παρκαδόρων για την απόλυτη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας.

Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Πίστα

Εάν λοιπόν και εσύ οργανώνεις τον γάμο σου το Φθινόπωρο τότε δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τον χώρο να συζητήσεις με τον υπεύθυνο. Και να ονειρευτείς την πιο όμορφη δεξίωση της ζωής σου.

Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Αίθουσα δεξίωσης

Εάν πάλι ο γάμος σας είναι μέσα στο Σεπτέμβρη τότε η δεξίωσή σας θα μπορούσε να γίνει  εξωτερικά. Σε έναν καταπράσινο, δροσερό και κομψό χώρο. Μικρές τεχνητές λίμνες και υπέροχοι βραχόκηποι συντελούν στο ειδυλλιακά αυτό σκηνικό. Με τις πιο προσιτές τιμές και το πιο elegant αποτέλεσμα θα σας αφήσει με την πιο γλυκιά γεύση.

Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια-Λίμνη

Την Αίθουσα Δεξιώσεων Πέτρος & Μένια, θα βρείτε στο Ψυχικό Σερρών και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 23210 32511 ή 23210 31142, καθώς και στο web site petros-menia.gr, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο facebbok ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ » ΠΕΤΡΟΣ-ΜΕΝΙΑ «.