Δημιουργικές Ώρες Απασχόλησης Στο Εργαστήρι Της Χαράς!

43

Ένας σύγχρονος χώρος ιδανικός για κάθε παιδί. Το ιδιωτικό ΚΔΑΠ Το Εργαστήρι Της Χαράς, βρίσκεται στις Σέρρες και αποτελεί εξαιρετική πρόταση για τα παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών. 

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους στον χώρο τους οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας τις στιγμές δημιουργίες που απολαμβάνουν με κάθε παιδί!

Η αγάπη για τα παιδιά και το αντικείμενο 

Η μεγάλη τους αγάπη για τα παιδιά είναι αυτή που τους οδήγησε και στην δημιουργία του ΚΔΑΠ. Μέσα από τα παιδιά γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, μοιράζονται μαζί μας οι ίδιοι! Οι ώρες τις οποίες βρίσκονται στον χώρο μας είναι γεμάτες δημιουργία και χαμόγελα. 

Κάθε παιδί επιμορφώνεται με:

  • Ενισχυτική διδασκαλία
  • Εξειδικευμένη διδασκαλία για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες
  • Μελέτη μαθημάτων για την επόμενη μέρα στο σχολείο

Σειρά Δραστηριοτήτων

Κάθε παιδί θα μπορέσει να ασχοληθεί με δραστηριότητες που θα ακονίσουν την σκέψη και την αντίληψη του. Ρομποτική, Μουσική, Φυσική μέσα από πειράματα, Συναισθηματική αγωγή, Μαγειρική, χορός, Θεατρικό παιχνίδι, Πράσινο εργαστήρι.

Ο χώρος διαθέτει και αυλή για παιχνίδι και δραστηριότητες μέσα στην διάρκεια της ημέρας.

Η υπεύθυνη του χώρου Ελένη Βράγκα βρίσκεται δίπλα σε κάθε νέα οικογένεια & παιδί για την πιο ομαλή ένταξη του στο χώρο. Μένουμε πάντα παιδιά και προσφέρουμε στο καθένα τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον της ζωής του!

Το ιδιωτικό ΚΔΑΠ Το Εργαστήρι Της Χαράς, θα το βρείτε επί της οδού Κομνηνών 7 Σέρρες (στο στενό της Κλινικής Σκουλίδη) και τηλεφωνικά στο 6908 458 418, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook ΚΔΑΠ Το εργαστήρι της Χαράς.