Δημιουργούμε Το Απόλυτο Eyelook Σε Γήινους Τόνους Για Κάθε Ιδιαίτερη Περίσταση (Καλλυντικά Αμπαλάκης)

0
14

Το makeup που επιλέγουμε να δημιουργήσουμε συμβολίζει το στυλ, αλλά και την εκάστοτε περίσταση. 

Τα Καλλυντικά Αμπαλάκης διαθέτουν την μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για κάθε στιγμή της ημέρας.

Η εποχή αλλάζει και οι τόνοι και τα χρώματα γίνονται πιο γήινα και φυσικά. Nude, καφέ, shimmer και ιριδίζουσες σκιές είναι οι must have επιλογές για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα.

Σήμερα, δημιουργήσουμε ένα look σε γήινους τόνους που κάθε γυναίκα μπορεί να υποστηρίξει στις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής της.

 Βάθος στα μάτια

Το βάθος στο καπάκι του ματιού θα το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο, αλλά και πιο εντυπωσιακό, καθώς περιγράφει το μάτι.

Οι παλέτα της Sevennteen περιέχει 12 γήινες αποχρώσεις που θα απογειώσουν το look και θα τονίσουν το χρώμα των ματιών σου. Οι συνδυασμοί προσαρμόζονται ανάλογα με την ένταση που επιθυμείς να δώσεις, αλλά και την περίσταση.

Μαύρο μολύβι & mascara 

Το μαύρο μολύβι περιμετρικά των βλεφαρίδων θα τονίσει το βλέμμα και θα το μεγαλώσει. Συνδύασε μία mascara που θα διαχωρίσει της βλεφαρίδες σου και θα δώσει μήκος.

Nude χείλη 

Ένα Liquid lipstick θα ολοκληρώσει το makeup σου. Επέλεξε τις nude αποχρώσεις που συνδυάζονται απόλυτα με τους γήινους τόνους των ματιών.

Beauty tips

Ολοκλήρωσε το look σου με λάμψεις στα ζυγωματικά. Είναι το σημείο κλειδί στην εμφάνιση σου, καθώς θα χαρίσει ένα λαμπερό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καλλυντικά, τα είδη αλλά και τα προϊόντα ομορφιάς μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα Καλλυντικών Αμπαλάκης επί της οδού Γ. Παπανδρέου 20 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 63687, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Καλλυντικά Αμπαλάκης.