Εκπομπή 12η – WITH LOVE APOSTOLIA

851

Σήμερα στο with Love Apostolia, ξεκινάμε με τον πιο όμορφο και ξεχωριστό τρόπο, που δεν είναι άλλος από μία βάπτιση που μας έχει κλέψει κυριολεκτικά την καρδιά.

Τι θα δούμε σήμερα

Στη συνέχεια, και παραμένοντας στον κόσμο της βάπτισης. Βλέπουμε την κοινωνική και ψυχολογική της διάσταση. Που πραγματικά οφείλεις να γνωρίζεις αλλά και την Πασχαλία Τσιούλκα που μας φέρνει για τα καλά τον αέρα της Άνοιξης με το boho να αποτελεί την νέα τάση σε γάμο και βάπτιση.

Αργότερα, μαθαίνουμε τα πάντα για τον βαπτιστικό σταυρό. Το μεγαλύτερο σύμβολο κάθε μυστηρίου. Ενώ, το επόμενό μας θέμα είναι αφιερωμένο στα μεγάλα παιδιά. Αφού βλέπουμε την εξέλιξη των αγαπημένων μας παιχνιδιών τα τελευταία 100 χρόνια.

Τα θέματά μας

Έπειτα, σειρά έχει η «Piper», το αριστούργημα της Pixar, που το νόημα και τα μηνύματα που μεταδίδει θα σε γεμίσουν μοναδικά συναισθήματα. Αργότερα, η αγαπημένη μας Φούλα μας βοηθά να εισβάλλουμε στον κόσμο της ομορφιάς δείχνοντάς μας ένα χτένισμα, στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς.

Και κάπως έτσι, σειρά έχουν τα δεκαέξι ομορφότερα a la garçon κουρέματα όλων των εποχών. Για το τέλος, η γλυκιά Μαρία Μπαδέκα απαντά στο ερώτημα για το εάν τελικά συμβαδίζει η ηλικία του δέρματός μας με την γενετική μας ηλικία. Ενώ τα τριάντα διακριτικά μακιγιάζ από την εβδομάδα υψηλής ραπτικής. Στο Παρίσι για τη σεζόν Άνοιξη- Καλοκαίρι ’17, μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr