Εκπομπή 8η – WITH LOVE APOSTOLIA

0
668

Σήμερα στο “With Love Apostolia”, ξεκινάμε με τη στήλη του πολύ αγαπημένου μας portal γάμου και βάπτισης της πόλης των Σερρών www.ogamosmas.gr.

Τι θα δούμε σήμερα

Μέσα από αυτό, λοιπόν, βλέπουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις που ο κάθε πρωταγωνιστής οφείλει και έχει στον γάμο του ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες.

Στη συνέχεια, σειρά έχει ένας πανέμορφος γάμος που συνέβη στην πόλη μας. Και μας εντυπωσίασε όσο κανείς άλλος, και δεν είναι άλλος από τον γάμο της Ελένης και του Ιάκωβου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Ενώ μετά από αυτό, παρακολουθούμε ένα θέμα για την ασφάλεια των παιδιών στον κόσμο των social media.

Τα θέματά μας

, οι αγαπημένες μας παιδικές τούρτες γενεθλίων κάνουν την εμφάνισή τους και μας γλυκαίνουν. Ενώ  αργότερα, μαθαίνουμε πόσο ξεχωριστός μπορεί να είναι ο γάμος σου σε ένα ξωκλήσι με τη βοήθεια της Πασχαλίας Τσιούλκα.

Ακολουθεί ο Σταύρος Κίττας που μας υποδέχεται στον κόσμο της ανακατασκευής του καναπέ. Και κάπως έτσι, παρακολουθούμε ένα βίντεο για την καινοτομία του σπιτιού τα τελευταία 100 χρόνια. Στο τέλος, μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από την πιο επαναστατική μέθοδο που ακούει στο όνομα Plasma lift. Και κάπως έτσι ακολουθεί η αγαπημένη μας Φούλα η οποία μας ξεκαθαρίζει το κεφάλαιο των φετινών τάσεων στα μαλλιά.

Η σημερινή εκπομπή, είναι γεμάτη και τα έχει όλα! Καλώς ήλθες στον κόσμο του with love, Apostolia!

 

ABOUT THE PRESENTER

with Love ApostoliaΗ Αποστολία Ελευθερίου είναι η CO FOUNDER & BUSINESS ADMINISTRATOR της BN GROUP MARKETING AGENCY, καθώς και η Creator Owner του Ogamosmas.gr. Με σπουδές στα Οικονομικά και κάτοχος Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι Social Media Marketing Manager με πιστοποιημένη εξειδίκευση σε Internet Marketing, SEO & Graphics Design. Η ίδια έχει διατελέσει TV Presenter &  Producer σε 2 τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ υπήρξε Publisher σε 2 περιοδικά για αρκετά χρόνια. Είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε creative wedding ad campaign. Είναι pet, yoga & fashion lover, ενώ λατρεύει τη συντροφιά ενός καλού βιβλίου το οποίο συνδυάζει εξαιρετικά με μία social media research. Η μέρα της ξεκινά με ένα φλιτζάνι espresso, ενώ τα meetings με τις συνεργάτιδές της είναι η πηγή κάθε νέας ιδέας όπως επισημαίνει. Θα την βρείτε καθημερινά στα γραφεία της BN Group Marketing Agency αλλά και στο a.eleftheriou@bngroup.gr