Επέλεξε Την Τάση Του Φετινού Χειμώνα Που Θα Αλλάξει Την Εικόνα Των Μαλλιών Σου (Timos Hair Group)

747

Η εποχή αλλάζει, όπως και οι τάσεις στα hairlooks. Επιθυμείς να κάνεις μία εντυπωσιακή αλλαγή που θα σε ανανεώσει για τον χειμώνα που έρχεται. Επέλεξε Την Τάση Του Φετινού

Ο Timos Hair Group, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην σωστή θέση! Ο ίδιος γνωρίζει τις τάσεις κάθε εποχής, καθώς είναι πλήρως ενημερωμένος για όλα τα νέα trends.

Εμείς συνομιλήσαμε μαζί τους και μας αποκάλυψε κάποιες από τις αλλαγές που θα δούμε, αλλά και ο ίδιος αγαπάει και προτείνει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Καστανό με ελαφρύ ombre

Η τάση που αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες και θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στην πρώτη θέση. Αγαπημένη αλλαγή καθώς είναι elagnat και πολύ φυσικό.

Αγαπημένο κόκκινο 

Οι αποχρώσεις του κόκκινου είναι από τις πιο αγαπημένες για τον Φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Ένα πολύ ”ζεστό” χρώμα που ταιριάζει στις εξίσου στις μελαχρινές, αλλά και στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Ανταύγειες 

Οι ανταύγειες θα τονίσουν και θα φωτίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Οι τόνοι διαφέρουν ανάλογα με το χρώμα και την βάση των μαλλιών σου.

Διαχρονικό ξανθό 

Το ξανθό είναι μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές επιλογές για πολλές γυναίκες. Αποτελεί τάση και την πιο κομψή επιλογή. Οι κοπέλες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ανοιχτό χρώμα ματιών είναι ιδανικές γι’ αυτή την αλλαγή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κομμωτήριο Timos Hair Group αλλά και για το επόμενο ραντεβού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Timos Hair Group επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 4 (Πλατεία Ελευθερίας) ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 51109.