Στο πιο γραφικό και δροσερό σημείο της πόλης, στην Κοιλάδα των Σερρών, το Εστιατόριο Ντομάτα, προσφέρει έναν ιδανικό και ζεστό χώρο, διαθέσιμο να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση, τον αρραβώνα, το γάμο, τη βάπτιση του παιδιού ή το πάρτι σας, κάθε Σαββατοκύριακο.

Το Εστιατόριο Ντομάτα, είναι ένας χώρος για γάμους, βαπτίσεις και δεξιώσεις λίγων ατόμων, που προσφέρει ένα φιλικό, ζεστό και πολύ φιλόξενο περιβάλλον, συνδυασμένο με πλούσιο μενού, που περιλαμβάνει ελληνική και μεσογειακή κουζίνα, θαλασσινά και ψητά σχάρας.

Χαρίστε, λοιπόν, σε εσάς και τους καλεσμένους σας την απόλυτη ικανοποίηση από τις απολαύσεις της κουζίνας του Εστιατορίου Ντομάτα, γευόμενοι τα πιάτα ή το μενού, που εσείς επιθυμείτε. Πιάτα προσεκτικά φτιαγμένα, με αγνά και υψηλής ποιότητας υλικά, μέσα από συνταγές, που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Φροντίζοντας, έτσι, το μενού και τη διακόσμηση και προσέχοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια, το Εστιατόριο Ντομάτα, σας υπόσχεται το καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και για την πιο ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας.

Μάλιστα, το εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό του Εστιατορίου Ντομάτα, πάντα κάνει το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να κάνει τη δεξίωσή σας, να μείνει πραγματικά αξέχαστη.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το Εστιατόριο Ντομάτα, στο πλαίσιο της λειτουργίας κατά τα Σαββατοκύριακα, δέχεται και κρατήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δεξίωση του δικου σας γάμου ή τη βάπτιση του παιδιού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Εστιατόριο Ντομάτα στην Κοιλάδα των Σερρών και συγκεκριμένα επί της οδού Εξοχών 53 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 55433.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ