Ηλεκτρικές Συσκευές Που Σας Λύσουν Τα Χέρια Από Το Κατάστημα Σαββουλίδης Κωνσταντίνος

256

Η επιχείρηση Σαββουλίδης Κωνσταντίνος βρίσκεται δίπλα σε κάθε νέο ζευγάρι από το 1985. Μία οικογενειακή επιχείρηση στην πόλη των Σερρών η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών. 

Ένα νέο σπίτι με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές 

Κάθε νέο ζευγάρι οραματίζεται το ξεκίνημα της νέας του ζωής σε ένα σπίτι λειτουργικό και φιλόξενο. Οι ηλεκτρικές συσκευές θα πρέπει να διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Premium προϊόντα 

Στο κατάστημα Σαββουλίδης Κωνσταντίνος ένα ζευγάρι μπορεί να βρει όλα όσα χρειάζεται για το ξεκίνημα της νέας, κοινής του ζωής… Από ψυγεία και πλυντήρια, μέχρι ηλεκτρικές κουζίνες και σιδερωτήρια. Μια ευρεία γκάμα προϊόντων, μελετημένα ώστε να είναι εύκολα στον χειρισμό και σχεδιασμένα με κομψές, καθαρές γραμμές, και σύγχρονο αξεπέραστο design, ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους και την υψηλή αισθητική τους.

Και το πιο σημαντικό, κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική! Χάρη σε αυτές τις πρωτοποριακές συσκευές, το σιδέρωμα, το πλύσιμο των ρούχων, το μαγείρεμα, το πλύσιμο των πιάτων, όλες οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι πια αγγαρεία, αλλά μια εύκολη και απολαυστική υπόθεση!

Ντύστε το σπίτι σας με αξιόπιστες και εγγυημένες ηλεκτρικές συσκευές και δημιουργήστε τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια εύκολη και άνετη ζωή.

Το κατάστημα Σαββουλίδης Κωνσταντίνος, θα το βρείτε επί της οδού Δημοσθένους Φλωριά 4, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 6979408459, αλλά και στο 2321021571.