Η Μουσική Eπιμέλεια Για Κάθε Μοναδική Στιγμή Της Ζωής Σας Από Τον Dj Davitis!

47

O Dj Davitis θα δημιουργήσει το απόλυτο wedding party που θα θυμάστε για πάντα! 

Ο ίδιος βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια στο χώρο και σε κάθε ζευγάρι που τον επιλέγει στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του!

Υπηρεσίες που ξεχωρίζουν

Ο σωστός και επαγγελματικός ήχος είναι αυτός που θα ξεχωρίσει και θα κάνει την γαμήλια δεξίωση σας ξεχωριστή. Γι’ αυτό και ο ίδιος διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για το καλύτερο αποτέλεσμα.  Επιπλέον, ο φωτισμός θα πρέπει να είναι ο ιδανικός, ώστε να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο χώρο. Μηχανή καπνούlaser και bubbles θα ΄΄ντύσουν΄΄ μοναδικά το wedding party σας!

Ο κατάλληλος Εξοπλισμός 

Ο ήχος και ο φωτισμός θα πρέπει να είναι ιδανικά, ώστε να δώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο wedding party. Μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που θα αποδώσουν στο 100% αυτό που αναζητά κάθε ζευγάρι για μία ξεχωριστή εκδήλωση!

Αγάπη & Πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα 

Η αγάπη του για τον χώρο της μουσικής και τον εκδηλώσεων είναι και το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του. Όπως μοιράζεται και ο ίδιος μαζί μας ΄΄κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό γι΄αυτό και πάντα προσπαθώ μέσα από την πρώτη μας επαφή να κατανοήσω τις ανάγκες, το στυλ και την φιλοσοφία τους. Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να μεταφέρουμε όλα τα συναισθήματα τους την ημέρα του γάμου τους!

Το χαμόγελο κάθε ζευγαριού είναι η ανταμοιβή μου, αυτός είναι και ο στόχος μου, κάθε ζευγάρι να αναπολεί αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα με αγάπη και τα καλύτερα συναισθήματα! 

Τον Dj by-Davitis ”events” , θα τον βρείτε επί της οδού Εμ. Παππα 115, Σέρρες, καθώς και τηλεφωνικά στο 6946 130 200. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site djdavitis.gr.