Καλοκαιρινά Ανατομικά Παιδικά Παπουτσάκια Από Το Κατάστημα Beppi

273

Ανατομικά Παιδικά παπούτσια για κάθε εμφάνιση με στυλ & άνεση από το κατάστημα Beppi

Η μεγάλη αγάπη των υπευθύνων για το παιδικό παπούτσι κατατάσσει το κατάστημα πρώτη επιλογή κάθε γονέα που αναζητά το πιο άψογο υπόδημα για κάθε περίσταση και ηλικία.

Από τα πρώτα παπούτσια για τα πρώτα βήματα έως και τα εφηβικά θα ανακαλύψετε μεγάλα brands. Mε ανατομικό πάτο που προσφέρουν στο παιδί σταθερότητα, ισορροπία και ελευθερία κινήσεων σε κάθε βήμα! Ποιοτικά υλικά, όπως το δέρμα επιτρέπουν στο πόδι του να αναπνεύσει και να κινείται ελεύθερα σε κάθε βόλτα, αλλά και δραστηριότητα.

 

Μεγάλα brands για κάθε ηλικία και περίσταση 

Biomecanics, Garvalin, Geox, Agatha Ruiz De La Prada, Laura Biaagiotti, Addidas, Oh My Sandals, Comfy, Conguitos, Pablosky, είναι μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες που θα ανακαλύψετε στο κατάστημα και θα προσφέρουν στο παιδί σας την σταθερότητα που επιθυμείτε.

 

 

Σύγχρονα σχέδια που θα χαρίσουν στους μικρούς σας πρωταγωνιστές στυλ, άνεση και ελευθερία κινήσεων που απαιτείτε σε κάθε ηλικία για την σωστή ανάπτυξη του πέλματος.

Το κατάστημα Beppi Παιδικά Παπούτσια, θα το βρείτε επί της οδού Π. Κωστοπούλου 8, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικά στο 2321 021518, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook BEPPI παιδικα παπουτσια Σερρες και στο eshop: www.minifeet.gr.