Κομμωτήριο Prive – Χρυσαφένια Δρατζίδου

2931
Γεμάτοι κέφι και πολλές φρέσκες ιδέες η Χρυσαφένια Δρατζίδου και η καταξιωμένη ομάδα του Κομμωτηρίου Prive είναι η hairstylist που κάθε νύφη θα ήθελε για την ημέρα του γάμου της. 

Τα μυστικά της δικής της επιτυχίας είναι φυσικά τα 20 χρόνια πορείας της στον χώρο της κομμωτικής. Το μάστερ που απέκτησε στην Γερμανία, αλλά και η καταξιωμένη ομάδα της. Κομμωτήριο Prive – Χρυσαφένια Δρατζίδου

Σε ένα σύγχρονο χώρο στην πόλη των Σερρών που κάθε μελλοντική νύφη επιβάλετέ να επισκεφθεί. Για την ίδια τα όμορφα και stylish μαλλιά αποτελούν προτεραίοτητα. Καθώς, κάθε γυναίκα αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχοντας το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στην ημέρα του μυστηρίου.

Συνεργασίες με μεγάλα Hair Styling Brands

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι 100% εγγυημένα για ένα άψογο αποτέλεσμα. Wella, Loreal, System Profesional, MAROCCANOIL. Schwarzkopf, Paul Mitchell, Sassoon και η Olaplex πρωταγωνιστούν στον χώρο της κερδίζοντας την εμπιστοσύνη κάθε γυναίκας.

Τα μυστικά του απόλυτου Wedding Hair 

Στόχος της είναι να μπει στην ψυχολογία της νύφης και να τη βοηθήσει να βρει αυτό που θέλει. Απαλλάσσοντας την από το extra άγχος κατά την περίοδο της προετοιμασίας του γάμου. Τα μαλλιά της υποψήφιας νύφης θα πρέπει να είναι όσο πιο κοντά στο στυλ της. Ώστε να νιώθει άνετα και να της αρέσει ο εαυτός της ακόμα και μετά από χρόνια βλέποντας τις φωτογραφίες.

Η εποχή του μυστηρίου, το στυλ του γάμου και οι τάσεις στο hair styling, θα πρέπει να συνάδουν και να δημιουργήσουν το απόλυτο bridal hair που είχατε ονειρευτεί!

Η Χρυσαφένια Δρατζίδου και η ομάδα της αποτελούν σίγουρα μία πρόταση εγγύησης στα νυφικά χτενίσματα. Ενημερώνονται συνεχώς για κάθε νέα τάση, ώστε να παρέχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα σε κάθε υποψήφια νύφη. Πρόκειται για από τις κορυφαίες επιλογές των bride to be γυναικών.

Επικοινωνήστε με την ίδια και την ομάδα της και ενημερωθείτε για το επόμενο διαθέσιμο ραντεβού της πιο ξεχωριστής στιγμής της ζωής σας.

WEBSITE: privehair.gr
FACEBOOK: Kommotirio Prive
LOCATION: Νικηφόρου Φωκά 8, Σέρρες
ΚΙΝΗΤΟ: 694 6123 418
Τηλ.: 2321 055260