Κοσμήματα Ορόσημο Από Το Κόσμημα Χατζηγεωργίου Για Κάθε Περίσταση!

114

Πολύτιμοι λίθοι, μέταλλα και μοναδικά σχέδια ακροβατούν μεταξύ κλασικού μινιμαλισμού και σύγχρονων τάσεων. Στο Κόσμημα Χατζηγεωργίου θα ανακαλύψετε αυτό που αναζητάτε για κάθε περίσταση!

Βέρες 

Το πιο συμβολικό δαχτυλίδι στην ζωή κάθε ζευγαριού. Καθώς αντιπροσωπεύει την ένωση δύο ανθρώπων. Συνδυασμοί υλικών, αποχρώσεις και σχέδια που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Μονόπετρο

Κάθε πρόταση γάμου συνοδεύεται και με το πιο λαμπερό μονόπετρο. Η επιλογή σας θα πρέπει να ξεχωρίζει και να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της αγαπημένης σας. Ασήμι, χρυσός και διαμάντια είναι κάποια από τα στοιχεία που κάθε γυναίκα αγαπά.

Βαπτιστικός σταυρός – παιδικό κόσμημα

Το πρώτο κόσμημα του παιδιού σας είναι σημαντικό. Φυλαχτά, καρφίτσες και φυσικά ο βαπτιστικός σταυρός συμπληρώνει την συλλογή. Ο βαπτιστικός σταυρός αποτελεί το πιο συμβολικό κόσμημα. Μοναδικό και ξεχωριστό καθώς θα το συντροφεύει για μια ζωή!

Το Κόσμημα Χατζηγεωργίου, θα το βρείτε επί της οδού Ερμού 80, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 2321 020 598, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Κόσμημα Χατζηγεωργίου και στο instagram kosmima_xatzigeorgiou.