Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς

4440

Το Κτήμα-Πολυχώρος Ναϊάς θα φιλοξενήσει τις πιο δυνατές στιγμές σας 

Θέλεις να ζήσεις το όνειρό σου για μια μέρα; Τη μεγάλη μέρα; Μπορείς να το ζήσεις με όσους αγαπάς. Όλη μας η ζωή είναι στιγμές και για αυτό στον Κτήμα-Πολυχώρο Ναϊάς δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ευέλικτο και ποιοτικό menu 

Εκεί θα βρείτε την ιδανική ομάδα για την οργάνωση του μενού και του σερβιρίσματος. Μαζί τους θα επικοινωνείτε για κάθε λεπτομέρεια του φαγητού. Eίτε αυτό αφορά τα ορεκτικά, είτε τις σαλάτες, το κυρίως πιάτο, την τούρτα ή τα cocktails. Ώστε όλα να είναι όπως τα είχατε ονειρευτεί.

Το κάθε ζευγάρι μπορεί να επιλέξει αυτό που πραγματικά του αρέσει μέσα από μία τεράστια ποικιλία γευστικών επιλογών. Και σύμφωνα με το budget το οποίο διαθέτει. Άλλωστε, η ποιότητα και η ποσότητα του μενού είναι κάτι που κάνουν το χώρο να ξεχωρίζει εδώ και χρόνια.

Ερχόμενοι στο Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς θα βρείτε τις παροχές και την συνέπεια που αναζητάτε για την δεξίωση του γάμου σας.

Το κατάλληλο κτήμα για τον γάμο των ονείρων σου 

Όσον αφορά το χώρο της δεξίωσης, το Κτήμα Πολυχώρος Ναϊάς συνδυάζει τόσο το κτήμα όσο και τις δύο κλειστές αίθουσες. Που σε περίπτωση άστατων καιρικών φαινομένων το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του θα μπορούν να μεταφερθούν μέσα, αφού άλλωστε έχουν κλείσει και τον εσωτερικό χώρο.

Η εσωτερική αίθουσα διαθέτει άψογη διαρρύθμιση κάτι που θα κάνει τους καλεσμένους σας, αλλά και εσάς να νιώσετε άνετα και να περάσετε τις πιο ωραίες σας στιγμές. Επίσης, μπορείτε εφόσον έρθετε σε επαφή με τον υπεύθυνο να διαμορφώσετε τον χώρο και τα τραπέζια όπως εσείς επιθυμείτε. Τέλος, η πρόσβαση στην πίστα της αίθουσας είναι εύκολη. Κάτι που θα κάνει την δεξίωση του γάμου σας ένα μεγάλο πάρτι που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πρόκειται για ένα κτήμα γνωστό για την μοναδικότητά του, με καταπράσινα στοιχεία, σιντριβάνι και καλοκαιρινή επίπλωση (καναπέδες, πολυθρόνες, οργαντίνες, λινάρια). Το οποίο θα προσφέρει έναν έναστρο ουρανό, μία φυσική δροσιά και έναν άπλετο χώρο για να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μία ακόμη εναλλακτική επιλογή, αποτελεί η κλειστή αίθουσα μεγάλης χωρητικότητας και κατάλληλα κλιματιζόμενη που εξασφαλίζει τις καλύτερες αναμνήσεις για μια ζωή.

WEBSITE: naiasserres.gr
LOCATION: 4 χιλιόμετρο Σερρών Δράμας

Τηλ: (+30) 694 492 3216