ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ / ΠΑΙΔΙ: Ανανεώστε Την Παιδική Προίκα Του Παιδιού Σας Με Την Καλύτερη Ποιότητα Υφασμάτων (Εν Οίκω)

0
392

Αναζητάς για το παιδί σου τα πιο ποιοτικά και απαλά υφάσματα που θα σκεπάζουν τα όνειρά του. 

Από τα πρώτα βρεφικά είδη, έως και τις κουβερτούλες του σε μεγαλύτερη ηλικία. Ζητάς μία μεγάλη ποικιλία από υφάσματα και brands που ξεχωρίζουν στο χώρο των λευκών ειδών.

Για όλα αυτά υπάρχει το Εν Οίκω. Που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία της εσωτερικής διακόσμησης. Καθώς καταγράφει λεπτομερώς τις τελευταίες τάσεις κάθε εποχής στο χώρο των επίπλων, των λευκών ειδών, των υφασμάτων, των κουρτινών και των στρωμάτων.

Μία μεγάλη ποικιλία υφασμάτων αλλά και ειδών διακόσμησης θα δώσουν στο χώρο σας μία άλλη αισθητική και αναβάθμιση. Το κατάστημα φημίζεται για την ποιότητα και τις εκπληκτικές τιμές του.

Αναζητώντας, την προίκα του μωρού σας, κάνοντας μία επίσκεψη στο χώρο, στο κέντρο της πόλης των Σερρών θα βρείτε ό, τι πραγματικά αναζητάτε. Αλλά και ό, τι χρειάζεστε.

Βρεφικά είδη 

Εν Οίκω-Βρεφικά είδη

Μία μεγάλη γκάμα σε βρεφικά είδη θα καλύψει κάθε ανάγκη του μωρού σας. Επιπλέον θα του προσφέρει άνεση αλλά και στυλ!

Εν Οίκω-Πετσέτες μπουρνούζια

Μπουρνούζακια, πετσέτες, αλλά και κάθε είδους λευκά είδη.

Μαξιλάρια και κουβέρτες 

Εν Οίκω-Παιδικά είδη

Όσον αναφορά στις κουβερτούλες του εδώ και πάλι θα βρεις τα πιο ζεστά υφάσματα για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Εν Οίκω-Κουβερτούλες

Παπλωματάκια που θα το κρατάνε ζεστό και ασφαλές κάθε στιγμή της μέρας. Αλλά και της νύχτας για έναν όμορφο ξεκούραστο ύπνο.

Μία επίσκεψη θα σας πείσει! Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον ζεστασιάς για το παιδάκι σας και απολαύστε κάθε στιγμή μαζί του.

To Εν Οίκω, θα το βρεις επί της οδού Βενιζέλου 6-8, Σέρρες, αλλά και τηλεφωνικώς στο (+30) 23210 99622, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Εν’Οίκω Multistore, καθώς και στο website en-oiko.gr