Μία γλυκιά βάπτιση με τη βοήθεια του Καφεκοπτείου Μπουφίδης

0
1703

Γλυκάνετε τους καλεσμένους σας με τη βοήθεια του Καφεκοπτείου Μπουφίδης και εντυπωσιάστε τα μικρά παιδιά στη βάπτιση του παιδιού σας.

Με απλά και πολύ οικονομικά υλικά από Καφεκοπτείο Μπουφίδης μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τέλειο και πολύχρωμο στολισμό, στο τραπέζι της βάπτισης του παιδιού σας.

Ανεφοδιαστείτε, λοιπόν, με πολύχρωμες καραμέλες, λαχταριστές σοκολάτες, παιχνιδιάρικα γλειφιτζούρια, νόστιμα μπισκότα, αποξηραμένα φρούτα, marshmallows και ό,τι άλλο γλυκό snack μπορείτε να βρείτε στο Καφεκοπτείο Μπουφίδης.

Αγοράστε, επίσης, οικονομικές διάφανες γυάλες, minimal πιατέλες και καλαθάκια. Γεμίστε τις γυάλες με καραμέλες, και τοποθετείστε όμορφα τα μπισκότα και τα γλυκά στις πιατέλες, και φτιάξτε έναν μπουφέ γεμάτο με γλυκές και οικονομικές λιχουδιές από το Καφεκοπτείο Μπουφίδης.

Μπορείτε επίσης να γεμίσετε τα καλαθάκια με καραμέλες και γλειφιτζούρια, και να τα τοποθετήσετε πάνω στα τραπέζια της δεξίωσης. Πείτε στους μικρούς καλεσμένους σας, ότι όλα τα ζαχαρωτά, είναι για αυτούς.

Κάνετε τα μικρά παιδιά να εντυπωσιαστούν και αφήστε σε όλους τους καλεσμένους μία γλυκιά ανάμνηση από τη βάπτιση του παιδιού σας.

Επιπλέον, μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας κουλουράκια σε διαφορά σχέδια. Αν έχετε μεγαλύτερα παιδιά, τότε δώστε τους τα κουλουράκια, ώστε να σας να τα διακοσμήσουν με γλάσο, σοκολάτα ή τρούφα, τα οποία θα βρείτε στο Καφεκοπτείο Μπουφίδης. Τοποθετήστε τα και αυτά, σε μεγάλες γυάλες με τούλι.

Εναλλακτικά μπορείτε να πάρετε ζαχαρωτά, καραμέλες χρωματιστές ή σοκολατένια κουφετάκια ή να φτιάξετε μόνες σας cupcakes, με υλικά που θα βρείτε στο Καφεκοπτείο Μπουφίδης. Βάλτε τα σε χρωματιστές χάρτινες φόρμες και διακοσμήστε τα με σοκολάτα ή κρέμα και πολύχρωμη τρούφα.

Πάρτε ιδέες για τη διακόσμησή σας από τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γλυκά και τα υλικά του ΚαφεκοπτείουΜπουφίδης μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Δ. Σολωμού 39 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 22205.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ