Με αυτό το θέμα βάπτισης από το Ανθοπωλείο Διάνθιστον το μυαλό μας άρχισε ήδη…να ταξιδεύει!

0
1145

Ready for adventure, by Ανθοπωλείο Διάνθιστον!

Σήμερα, σας έχουμε προτάσεις, για μία ονειρεμένη βάπτιση αγοριού, με θέμα το αερόστατο από το Ανθοπωλείο Διάνθιστον, με την οποία το μυαλό μας ήδη άρχισε να ταξιδεύει.

Με κυρίαρχα χρώματα το γαλάζιο, το κίτρινο και το κόκκινο, όλος ο χώρος γέμισε με ζωντάνια και φως.

Τα πάντα χρωματίστηκαν και διακοσμήθηκαν με όμορφες κορδέλες, σημαίες σε γαλάζιες, κίτρινες και κόκκινες χρωματικές αποχρώσεις, πανέμορφα λουλουδάκια, μπαλονάκια, αερόστατα, υδρόκειες σφαίρες, βαλίτσες, συννεφάκια και καλαθάκια.

Οι ευχάριστες αυτές πινελιές στην ύπαιθρο δημιούργησαν ένα παραμυθένιο τοπίο, που ταίριαζε απόλυτα στη βάπτιση ενός πρίγκιπα και το Ανθοπωλείο Διάνθιστον έβαλε τα δυνατά του, ώστε να το απογειώσει ακόμη περισσότερο.

Ένα τεράστιο candy bar με κίτρινη δροσιστική λεμοναδίτσα με αυτοκόλλητο αερόστατου, μπισκότα με ζαχαρόπαστα και σχέδιο αερόστατου σε γαλάζιες και καφέ αποχρώσεις, donuts, cap cakes και διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, ήταν μόνο μερικά από όσα έκλεψαν τις εντυπώσεις και γλύκαναν τους καλεσμένους.

Ξύλινες στήλες, στολίστηκαν με πολύχρωμα σημαιάκια, αέρινα συννεφάκια, αερόστατα από κουμπιά και καλαθάκια με ηλίανθους και άλλα ζωηρά άνθη. Θα έλεγε κανείς πως η συγκεκριμένη θεματική βάπτιση του Ανθοπωλείο Διάνθιστον βάλθηκε να μας ταξιδέψει πολύ μακριά. Και πραγματικά, τα κατάφερε!

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με τη βάπτιση του δικού σου μικρού πρίγκιπα ή της δικής σου μικρής πριγκίπισσας, μπορείτε να επισκεφθείτε το Ανθοπωλείο Διάνθιστον στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 26 ή να επικοινωνήσετε στο 23210 63450.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ