Μοναδικά Χειροποίητα Έπιπλα Από Το Κατάστημα Μωραϊτίδης

269

Μοναδική αισθητική στον χώρο σας, μέσα από χειροποίητα έπιπλα για κάθε σας ανάγκη. 

Η επιχείρηση Μωραϊτίδης Χειροποίητο Έπιπλο ιδρύθηκε το 1957 από τον Πολυχρόνη Μωραϊτίδη και από τότε έως και σήμερα δραστηριοποιείται στο χώρο του χειροποίητου επίπλου. Μέσα από την πολυετή εμπειρία, την κατάλληλη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό δημιουργεί μοναδικά έπιπλα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη.

Συναντήσαμε τους υπεύθυνους στον χώρο τους και συζητήσαμε το πως ένα νέο ζευγάρι μπορεί να δημιουργήσει το δικό του στυλ μέσα στο σπίτι με μοναδικά χειροποίητα έπιπλα.

Η εξειδίκευση τους 

Δημιουργούμε & τοποθετούμε εξωτερικά κουφώματα Γερμανικής τεχνολογίας, εσωτερικές πόρτες με μασίφ κάσωμα και πρεβάζι. Λειτουργικά έπιπλα κουζίνας. Μοναδικά έπιπλα σαλονιού & τραπεζαρίας, αλλά και ιδιαίτερα έπιπλα υπνοδωματίου. Κάθε ζευγάρι που επισκέπτεται τον χώρο μας είναι ξεχωριστό. Γιαυτό και προσφέρουμε ολοκληρωμένες προτάσεις επίπλωσης για ένα σπίτι παραμυθένιο!

Έμπειρη ομάδα συνεργατών 

Στο κατάστημα θα συναντήσετε τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίο θα συζητήσουν μαζί σας κάθε σας σκέψη, ώστε να σας προσφέρουν το κατάλληλο έπιπλο για κάθε χώρο του σπιτιού σας σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. 

Αναλαμβάνουμε δωρεάν την μελέτη του χώρου σας και σας προτείνουμε τις πιο έξυπνες ιδέες με ιδιαίτερο design που θα εκφράζουν το προσωπικό σας στυλ και αισθητική!

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας η έμπειρη και επαγγελματική ομάδα του Μωραϊτίδης Χειροποίητο Έπιπλο θα σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών μοναδικής ποιότητας.

Το κατάστημα Μωραϊτίδης Χειροποίητο Έπιπλο, θα το βρείτε επί της οδού Κομνηνών 4, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 2321 038838. Καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Μωραϊτίδης Έπιπλο και στο site moraitidis.gr.