ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ: Πώς Θα Επιλέξεις Το Σωστό Δαχτυλίδι Για Τη Γυναίκα Της Ζωής Σου (Κοσμήματα Αντώνης & Νίκος Μακινατζής)

0
449

Το ιδανικό μονόπετρο για το άλλο σου μισό χρειάζεται αναζήτηση και έρευνα. Είναι το δαχτυλίδι που έχει ονειρευτεί περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στη ζωή της!

Το σχήμα, τα υλικά, το μέγεθος είναι χαρακτηριστικά που θα πρέπει σίγουρα να λάβεις υπόψη σου, πριν κάνεις την πρόταση γάμου στην αγαπημένη σου.

Χρειάζεσαι τον ειδικό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο δαχτυλίδι που θα ταιριάζει στο στιλ και στην προσωπικότητα της. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως θα την συντροφεύει σε κάθε της εμφάνιση.

Το κατάστημα Κοσμημάτων Αντώνης & Νίκος Μακινατζής βρίσκεται εδώ για να σε βοηθήσει να πάρεις την σωστή απόφαση!

Το σχήμα της πέτρας 

Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο στην επιλογή της πέτρας. Πόσο minimal ή πληθωρική θα είναι, ώστε να ταιριάζει άψογα στο χέρι της.

Το σχήμα της πέτρας

Λευκόχρυσο ή χρυσό

Η επιλογή σου εξαρτάται και πάλι από το στιλ που έχει η αγαπημένη σου. Εάν της αρέσουν περισσότερο τα ασημένια κοσμήματα προτίμησε να κινηθείς στους ίδιους τόνους.

Λευκόχρυσο ή χρυσό

Ρώτησε τις φίλες της

Οι ίδιες θα ξέρουν τις προτιμήσεις της και θα σου δώσουν τις κατάλληλες κατευθύνσεις. Έτσι, θα είσαι σίγουρος πως η επιλογή σου θα είναι η σωστή, χωρίς να σημαίνει πως σε αυτή δεν υπάρχει το προσωπικό σου γούστο.

Κοσμήματα Αντώνης & Νίκος Μακινατζής

Το κατάστημα Κοσμημάτων Αντώνης & Νίκος Μακινατζής θα το βρεις επί της οδού Βενιζέλου Ελευθερίου 3 ή τηλεφωνικός στο 23210 25634, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Κοσμημάτων Αντώνης & Νίκος Μακινατζής.