Νέοι Στόχοι Για Μία Νέα Χρονιά: Βρείτε Κοσμήματα Εμπνευσμένα Από Τους Στόχους Σας Στη Συλλογή Της PANDORA

0
1066

Η νέα χρονιά είναι και μια νέα αρχή για νέους στόχους και επιτυχίες και σε αυτό σας εμπνέουν τα κοσμήματα της συλλογής PANDORA 2018 από το το κοσμηματοπωλείο ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι.

PANDORA
ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι

Το 2018 αποτελεί την ευκαιρία που αναζητούσατε για να ξεκινήσετε από την αρχή ή να συνεχίσετε ένα υπέροχο ταξίδι. Το ίδιο, αποτελεί ένα μαγικό ταξίδι εξερεύνησης και εορτασμού, κατά το οποίο αναζητούμε μέσα μας και αυτά στα οποία θέλουμε να επικεντρωθούμε.

Το κόσμημα, λοιπόν, λειτουργεί ως σύμβολο, που θα σας εμπνεύσει και θα σας συνοδεύει, ενώ αποτελεί την προσωπική σας έκφραση και τις δικές σας επιθυμίες.

PANDORA
ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι

Σας παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους, με τους οποίους μπορείτε να εκφράσετε τους στόχους σας και να γιορτάσετε για τις επιτυχίες σας με κοσμήματα της συλλογής PANDORA από το το κοσμηματοπωλείο ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι.

PANDORA
PANDORA Collection

Ευεξία & Υγεία

PANDORA
PANDORA Collection

Αν σκοπεύετε να βελτιώσετε το σώμα σας και να αυξήσετε την αντοχή σας ή να εστιάσετε στην ισορροπία μυαλού-σώματος με περισσότερο χρόνο για χαλάρωση. Τότε τα κοσμήματα, που συμβολίζουν τις δραστηριότητές σας ή έχουν πνευματική σύνδεση, είναι ιδανικά.

 

 

Οικογένεια & Φιλία

PANDORA
PANDORA Collection

Σας αρέσει να περνάτε χρόνο με εκείνους, που αγαπάτε και να αισθάνεστε τα θετικά οφέλη στην καρδιά σας. Επιλέξτε κοσμήματα με συμβολισμούς αγάπης, αιωνιότητας και φιλίας.

 

 

Ο πλανήτης & Το Περιβάλλον

PANDORA
PANDORA Collection

Αν η αγάπη σας για τη Μητέρα Φύση οδηγεί τις πράξεις και ό, τι επιλέγετε να φορέσετε. Τότε τα παραπάνω κοσμήματα είναι τέλεια για εσάς. Δημιουργούνται με τεχνητές πέτρες φιλικές προς το περιβάλλον, ενώ τα σχέδια εμπνέονται από τη φύση.

 

 

Αγάπη Σε Όλο Τον Κόσμο

PANDORA
PANDORA Collection

Σας αρέσει να ταξιδεύετε και να γνωρίζετε διαφορετικούς πολιτισμούς. Κρατήστε ζωντανές τις περιπέτειές σας, με αναμνηστικά σύμβολα από τα ταξίδια σας.

 

 

 

Δουλειά & Καριέρα

PANDORA

Μόλις ξεκινήσατε τη σταδιοδρομία σας, ανεβαίνοντας τη σκάλα ή ήδη σπάσατε τη γυάλινη οροφή; Επιλέξτε statement κοσμήματα και αναδείξετε την αυτοπεποίθησή σας, γιορτάστε υπέροχα projects και εκφράστε τη θηλυκότητά σας.

 

 

Καλή & Δημιουργική Χρονιά με κοσμήματα PANDORA από το κοσμηματοπωλείο ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοσμήματα της συλλογής Pandora, μπορείτε να επισκεφθείτε το κοσμηματοπωλείο ΚΤΙΣΤΗΣ Κόσμημα – Ρολόι επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 8 ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23210 57000.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ