ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ: Προτάσεις Επίπλων Με Στυλ Από Την Εταιρία IstikbalKouros

702

H εταιρεία IstikbalKouros εντυπωσιάζει με τις προτάσεις & την ποικιλία προϊόντων, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα των επίπλων. ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ

Η συνταγή της επιτυχίας της αναμφισβήτητα οφείλεται στη σχέση αγάπης, λεπτομέρειας και design. Το κάθε έπιπλο παράγεται με ενθουσιασμό και υπόκειται σε ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο πριν την παράδοσή του.

Με 18 χρόνια παρουσίας στο χώρο του επίπλου θα καλύψει κάθε σας ανάγκη για ένα άνετο και λειτουργικό σπίτι σε προσιτή τιμή. Όλα τα προϊόντα φέρουν τα πιο αυστηρά διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας. Η εταιρία Istikbal είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες παγκοσμίως πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο του επίπλου και των στρωμάτων.

ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ

Η ανανέωση που κάθε νέο ζευγάρι ονειρεύεται 

Κάθε νέο ζευγάρι που επισκέπτεται τα κατάστημα σε όλη τη Ελλάδα μπορεί να επιλέξει έπιπλα που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες και την λειτουργικότητα του κάθε σπιτιού. Φυσικά η αισθητική, η καλαισθησία και ο σύγχρονος σχεδιασμός είναι χαρακτηριστικό που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα Istikbal.

Ποιότητα και άνεση σε μοντέρνα σαλόνια, λειτουργικές τραπεζαρίες για ευχάριστες οικογενειακές συγκεντρώσεις καθώς και κρεβατοκάμαρες για στιγμές χαλάρωσης. Ρομαντικό ή μοντέρνο παιδικό ή νεανικό δωμάτιο με λειτουργικούς χώρους αποθήκευσης.

Έπιπλα Κορυφής

Στόχος μας είναι η έντονη παρουσία στο χώρο του επίπλου εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας αλλά και φροντίζοντας τη διατήρηση της άριστης ποιότητας σε προκλητικά καλές τιμές.

Η πορεία μας στο χώρο των επίπλων 

Στόχος των ανθρώπων της Istikbal είναι η έντονη παρουσία στο χώρο του επίπλου εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας αλλά και φροντίζοντας τη διατήρηση της άριστης ποιότητας σε προκλητικά καλές τιμές.

Για το δυναμικό της Istikbal, ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός και η εξυπηρέτησή του ξεπερνά τις προσδοκίες του, έτσι οι άνθρωποι της Istikbal εργάζονται καθημερινά για τη δημιουργία μιας ισορροπημένης σχέσης με αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη με τον αγοραστή.

Αυτό που αναζητά κάθε νέο ζευγάρι για το σπίτι των ονείρων του βρίσκεται σε ένα κατάστημα Istikbal!

Το κεντρικό κατάστημα IstikbalKouros στον Αμυγδαλεώνας Καβάλας, στο 10ο χιλ. Καβάλας-Δράμας  & 3ο χιλ. Σερρών-Θεσσαλονίκης και τηλεφωνικώς στο 2510-622700 & 23210-50956 & 2510-391509 καθώς και στην επίσημη σελίδα σε facebook, instagram και website Istikbal Έπιπλα Kouros, istikbalkouros, istikbalkouros.gr