ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ: Εντυπωσιακά Wedding Χτενίσματα Από Το Hairstylish Σάββας Αργυρίου

0
30

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το bridal hairstyle αποτελεί την επόμενη επιλογή μετά το νυφικό φόρεμα. Οι τάσεις θέλουν τη νύφη κομψή και διαχρονικά όμορφη. 

Σε έναν χώρο minimal αισθητικής, ξεκινά το “ταξίδι” των μαλλιών σας με προορισμό την ημέρα του γάμου!Half up-do, ανάλαφροι κυματισμοί, sleek αλογοουρά ή επιβλητικό chignon;

Αν αναρωτιέστε πώς τα μαλλιά σας θα είναι άψογα την ημέρα του γάμου, σας έχουμε την απάντηση! Ο hairstylist Σάββας Αργυρίου καθώς και η εξαιρετική ομάδα του, μας παρουσιάζουν νυφικά χτενίσματα που άφησαν εποχή.

Υπηρεσίες ομορφιάς για υποψήφιες νύφες

Φιλική εξυπηρέτηση και αίσθημα εμπιστοσύνης, εξατομικευμένες θεραπείες και προτάσεις αποκλειστικά για τις ανάγκες της εκάστοτε νύφης είναι το κύριο μέλημα μας.

Ως επικεφαλής του Hair Spa, ο Σάββας Αργυρίου και με εμπειρία στον χώρο που ξεπερνά τα 32 χρόνια, παραμένει ενημερωμένος για τις τάσεις και τις απαιτήσεις του Hair Styling. Συνεχώς εκπαιδεύονται και ενημερωνόνται για ό,τι καινούριο θα παρουσιαστεί στον κλάδο τους.

Μία ξεχωριστή εμπειρία για κάθε bride-to-be 

Μέσα από το Premium Υπηρεσίες χαλάρωσης θα ανακαλύψετε την απόλυτη εμπειρία ομορφιάς με μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Χαλαρή μουσική, αλλά και ολοκληρωμένες συνεδρίες 20′ που αποτελούν την εμπειρία που κάθε γυναίκα αξίζει να νοιώσει κατά τη διάρκεια προετοιμασίας του γάμου της.

Προσιτή πολυτέλεια για την υποψήφια νύφη που αναζητά το μοναδικό για την πιο λαμπερή ημέρα της ζωής της. Η αξία του νυφικού πακέτου ανέρχεται στα 190€ και περιλαμβάνει την πρόβα, καθώς και το νυφικό χτένισμα.

Το κομμωτήριο Σάββας Αργυρίου, θα το βρείτε επί της οδού Εδέσσης 1, Σέρρες και τηλεφωνικά στα 2321025111 & 2321053836. Καθώς και στις επίσημες σελίδες facebook Savvas Argiriou και instagram hairstudiosavvasargiriou.