ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ: Το Κομμωτήριο IN Θα Δημιουργήσει Το Ιδανικό Wedding Hair

658

Υπέροχα χτενίσματα για κάθε υποψήφια νύφη. Το IN Κομμωτήριο λειτουργεί στην πόλη των Σερρών εδώ και 35 χρόνια. 

Από το πρώτο λεπτό καταλαβαίνεις ότι για την Όλγα Βυζάντη και την ομάδα της ότι η υπόθεση “μαλλιά” και πόσο μάλλον τα bridal hair είναι μια τέχνη. Μια τέχνη με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια. Mία τέχνη που απαιτεί αγάπη, εξειδίκευση και φυσικά ταλέντο.

Συναντήσαμε την ίδια στον χώρο της και ανακαλύψαμε γιατί θεωρείται μία από τις κορυφαίες επιλογές για κάθε σύγχρονη νύφη.

Ακολουθώντας τις Νέες Τάσεις Wedding Hair Styling 

Το Όνειρο της Όλγας Βυζάντη είναι να αναδείξει τον πιο λαμπερό εαυτό κάθε γυναίκας. Τα καταφέρνει μέσω της κομμωτικής. Η ίδια και η εξαιρετική της ομάδα επιδιώκουν το τέλειο αποτέλεσμα για κάθε μέλλουσα νύφη. Με επώνυμα προϊόντα από την εταιρία Kerastage Loreal προσφέρει άρτιο αποτέλεσμα σε κάθε της δημιουργία.

Σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τον πιο όμορφο εαυτό της γυναίκας στην πιο σημαντική μέρα της ζωής της. Μια γυναίκα χαρούμενη με το κατάλληλο νυφικό χτένισμα. Ερχόμενη μία μέλλουσα νύφη στον χώρο μας θα επωφεληθεί του νυφικού πακέτου που συμπεριλαμβάνει δύο δοκιμαστικά στα 150€.

Η φιλοσοφία μας είναι να τονίσουμε τη θηλυκότητα της νύφης αλλά συγχρόνως και ένα χαρακτήρα φρεσκάδας και νεανικότητας! H έμπνευση της αντλείτε από το πρόσωπο και την προσωπικότητα της.

Για την ίδια και την ομάδα της η σύγχρονη νύφη πρωτοπορεί και δοκιμάζει όλες τις νέες τάσεις και προτάσεις των ειδικών ώστε να νιώθει όμορφη και λαμπερή τη μέρα του γάμου της!

Το IN Κομμωτήριο, θα το βρείτε επί της οδού Διονυσίου Σολωμού 12, Σέρρες και τηλεφωνικά στο 6944467144 και στο 23210 23556.