ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ: 5+1 Συμβουλές Για Την Μεγάλη Ημέρα! (Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου)

0
471

Το νυφικό μακιγιάζ εξαρτάται ασφαλώς από την εποχή, το στυλ του γάμου και φυσικά τα δικά σου χαρακτηριστικά και χρώματα. 

Κάθε νύφη επιθυμεί να είναι ξεχωριστή και λαμπερή την ημέρα του γάμου της. Το Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου, μοιράζεται μαζί μας κάποιες από τις κορυφαίες συμβουλές ομορφιάς για τη πιο ξεχωριστή ημέρα.

Συμβουλή Νο 1: 

Συχνή ενυδάτωση, αρκετές ώρες ύπνου, διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, άφθονη κατανάλωση νερού. Την ημέρα του γάμου βάζουμε την ενυδατική 3-5 ώρες πριν το μακιγιάζ ώστε να απορροφηθεί και να μην υπάρξει ανεπιθύμητη λιπαρότητα. Το μακιγιάζ θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία.

Συμβουλή Νο2: 

Η απόχρωση του foundation θα πρέπει να είναι η ίδια με του προσώπου σας. Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σας με άλλο χρώμα πρόσωπο και άλλο σώμα; Καλύτερα όχι! Γι’ αυτό και η επιλογή της απόχρωσης για το νυφικό μακιγιάζ γίνεται σε φυσικό φως. Και προσοχή στην ποσότητα, ξεκινάμε με λίγο και αν χρειάζεται προσθέτουμε σταδιακά.

 Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου

Συμβουλή Νο3: 

Μη βάζεις υπερβολική ποσότητα πούδρας, διότι το δέρμα χάνει την φυσική του γυαλάδα και οι πόροι δεν αποτυπώνονται ωραία στις φωτογραφίες.

Συμβουλή Νο4: 

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το μυστικό για ένα καθαρό πρόσωπο και ένα έντονο βλέμμα. Φρόντισε να τα επιμεληθείς και να δώσεις το σχήμα που επιθυμείς αρκετό καιρό πριν.

 Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου

Συμβουλή Νο5:

Επίλεξε να δώσεις έμφαση σε ένα σημείο του προσώπου σου. Αν έχεις έντονα χείλη τότε τα μάτια σου θα πρέπει να είναι πιο απαλά και το αντίστροφο. Ένα όμορφο βλέμμα όμως από τα χέρια του ειδικού πάντα κλέβει την παράσταση.

 Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου

Συμβουλή Νο6: 

Αγοράσε το ίδιο ή έστω ένα σε κοντινή απόχρωση lipgloss ή κραγιόν με αυτό του makeup artist, ώστε όταν θα θέλεις να το ανανεώσεις να φαίνεται το ίδιο.

 Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic | Κατερίνα Ναλμπαντίδου μπορείτε να το επισκεφθείτε επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 8 ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 23210 63242, καθώς και στην επίσημη σελίδα στο facebook Beauty-clinic Katerina Nalmpantidou.